Orbán Ráhel már márkát tervez, kiderült most melyik szállodaláncnak

Startlap - Startlap
A miniszterelnök lány igazán kreatívan éli az életét, most az egyik legismertebb szállodalánc budapesti egységének brandingjén dolgozik. Esti hírösszefoglaló.

Orbán Ráhel már márkát tervez

Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetőjeként hazai és nemzetközi hotelek és éttermek márkastratégiájának kialakításán dolgozik. Hogy ez egész pontosan mit is jelent, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Karácsony közzétette gazdasági programját

MTI/Szigetváry Zsolt

Budapest jelenlegi főpolgármestere a Jóvátételi Programját követően már gazdasági terveit is megosztotta a 99 mozgalom oldalán. A gazdaságpolitikai projekt részletei ebből a cikkből érhetőek el.  

Felakasztotta magát az elítélt győri pedofil

Öngyilkos lett a börtönben az a férfi, akit június 22-én kilenc év börtönre ítéltek gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és gyermekpornográfia miatt. Bővebben

Hatalmas razziát tartottak a rendőrök Siófokon

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a társszervek munkatársai péntek 21 óra és szombat hajnal 6 óra között összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzéseket hajtottak végre Siófokon, a Petőfi sétányon. Részletek

Beer Miklós: El kell fogadnunk őket, az viszont zavar bennünket, ha az LMBTQ propagálásával találkozunk

Semjén Zsolt csütörtökön azt mondta, egy keresztény párt elnökeként nem tudja támogatni a homoszexuális életmódot. Ennek nyomán a Hvg.hu megkereste az egykori váci püspököt, Beer Miklóst. A vele készült interjút itt lehet elérni. 

Nagy bajban Oroszország: hatodik napja sorra dőlnek meg a halálozási rekordok a koronavírus miatt

Hatodik napja újabb csúcsra ért Oroszországban az új koronavírus-fertőzés okozta Covid-19 betegségben elhunytak száma. A járvány kezdete óta még soha nem voltak ilyen nagyok a számok. Részletek

Bödőcs Tibor adta át a Hofi domborművet

Fotó: Bödőcs Tibor / Youtube

A népszerű előadó egy politikust imitálva játszotta el az átadó ünnepséget, ahol bőven volt lehetősége csillogtatni humorát.  Videó

Kemenesi Gábor: ellepik Magyarországot a trópusi betegségeket terjesztő inváziós szúnyogok

Már Magyarországon is jelen vannak azok az inváziós szúnyogfajok, amelyek trópusi betegségeket terjeszthetnek. Hogy ez milyen veszélyekkel jár, arról itt, a Portfolio.hu-nak nyilatkozott Kemenesi. 

Újabb állami támogatás jön autóvásárláshoz

Július közepétől már gazdasági társaságok is pályázhatnak elektromos gépjárművekre. A magánszemélyeknél is nagyobb lehet a támogatás összege. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Putyin: Oroszország jövője az Ukrajnában harcoló katonáktól...

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel