Kiemelt Hírek 2021. május 26.

Orbán posztja alatt szólt be neki Gyurcsány egy vaskosabbat

Startlap Kiemelt Hírek 2021. május 26.
A miniszterelnök nem feledkezett el az őszödi beszéd másfél évtizedes évfordulójáról, ahogyan a DK vezére sem felejtett el egy vastagabb riposzttal válaszolni neki. Esti hírösszefoglaló.

Megindult a kommentháború Orbán egyik posztja alatt, még Gyurcsány is beszállt

Szerdán gyakorlatilag a teljes magyar kormánymédia Gyurcsány 15 éve elhangzott, őszödi beszédének évfordulójáról szólt. Ehhez csatlakozott a miniszterelnök is, aki saját Facebook-oldalán meg is osztotta az ominózus felvétel lényegi részét. Pár óra alatt lett is több ezer hozzászólás, sőt maga Gyurcsány Ferenc is kommentelt, meglepő módon nagy sikert kiváltva ezzel. Hogy mire is vonatkozott az ominózus kérdés, amit a kormányfőnek tett fel hozzászólásában, az innen azonnal ki fog derülni. 

Kálomista Gábor szerint nem lesz propagandafilm a Gyurcsány-krimi

A producer cége, a Megafilm politikai krimit forgat az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006. őszi zavargásokról. Ezzel kapcsolatban Kálomista interjút adott az Indexnek, ahova egyenesen motoros futár vitte a film előzetesét, még frissen, ropogósan – bár ez kevéssé érhető, hiszen közel azonos időben feltették a Youtube-ra is az anyagot.  Kálomista nyilatkozatának lényegi részei innen érhetőek el, míg a film trailere errefelé tekinthető meg. Azt pedig, hogy Gyurcsány Ferenc miként trollkodta meg a műről szóló hírt, itt tudhatod meg. 

Jelentős összeg gyűlt már össze Jakab Péter büntetésére

Kövér László házelnök 9,6 milliós büntetése miatt kezdett gyűjtésbe a közösségi oldalán a Jobbik vezetője. Hogy hol is tartanak az adományozók, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

„Négynemes” ellenzéki konzultáció indul a Fudan Egyetemről

Június 4-től 13-ig tart majd a kínai egyetemmel kapcsolatos konzultáció, online ügyfélkapus belépéssel, illetve Budapest több mint húsz pontján lakcímkártyával és személyivel lehet majd részt venni benne. A kérdéseket itt lehet megtekinteni. 

Tengerbe merülő ufóról készült videó

Egy levegőben lebegő, majd látszólag a tengerbe merülő ufó látható azon a videón, amelyet a közelmúltban mutatott be Jeremy Corbell filmes. A felvétel valódiságát a Pentagon is megerősítette. Részletek

Szándékosan kapcsolták ki a vészféket az olaszországi felvonón, három embert őrizetbe vettek

Három embert tartóztattak le a hétvégén Olaszországban lezuhant felvonó ügyében, mivel kiderült, hogy szándékosan manipulálták a szerkezet fékrendszerét. Részletek

Először szólalt meg Lukasenka a hétvégi Ryanair-incidensről

Fehéroroszország vasárnap kényszerítette földre a Ryanair Athén-Vilnius járatát, mivel a gépen tartózkodott az egyik legnagyobb ellenzéki lap újságírója, Raman Prataszevics, akit a leszállás után le is tartóztattak. Most az ország elnöke állt elő egy teljesen meglepő történettel, melyben fontos szerepet kap egy nemlétező pokolgép, egy kevésbé hihető, Svájcból érkező telefonhívás, valamint az ő saját állítása, miszerint a megjelent MiG-29-es vadászgépek nem kényszeríttették leszállásra a Ryanair gépét, csak barátilag elkísérték azt Minszkbe. A népmesei elemeket sem nélkülöző sztorit itt lehet elérni

Nemsokára a Mészáros-csoport lesz a legnagyobb magyar munkaadó

Már csak egyetlen magyar vállalat van, amelyiknél több ember dolgozik, mint a Mészáros-csoportnál. Ide kattintva ez is, illetve az is kiderül majd, mekkorára is nőtte ki magát a miniszterelnök jó barátjának cégbirodalma. 

Vidd vissza a boltba, ha ilyen kekszet vettél

Bevont két babakekszet is a Nébih, amely arra kéri a vásárlókat, azonnal vigyék vissza a termékeket a boltba. Hogy melyekről is van szó, az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Keresés az oldalon