Kiemelt Hírek 2019. október 30.

Orbán panaszkodott Putyinnak

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 30.
Megérkezett Budapestre Vlagyimir Putyin, aki már meg is kezdte a tárgyalásokat a magyar kormányfővel. Esti hírösszefoglaló.

Orbán Putyinnak panaszkodott Budapest elvesztése miatt

Az orosz elnök Budapestre érkezése után a magyar főváros szépségét méltatta, amikor a magyar kormányfő egyszerre csak kifakadt – a miniszterelnök szavait itt éred el.

Azt, hogy Budapest közlekedését mennyire rendítette meg Putyin látogatása, ide klikkelve tudható meg.

Váratlan: komoly leépítés az Audi győri gyárában

Fotó: iStock – a kép csak illusztráció 

Úgy tűnik mégis csak igazak lehetnek azok az előzetes piaci elemzések, melyek szerint akár kisebbfajta válság is kialakulóban lehet az autóipar berkein belül. Ezen cikk már a győri Audiban zajló leépítésekről szól, számszerűsítve azt.

Megjött az első hó Magyarországra

Fagypont alá hűlt a hőmérséklet a Börzsönyben, és bizony idővel az esőt felváltotta a havazás.Errefelé még videót is láthatsz, és az is kiderül, hogy a hegység mely tájékán történt az októberi hóesés. 

Elítélték a kutyáját kegyetlenül felakasztó férfit

A tettes 2017. február 11-én Kisbéren egy kocsmában tartózkodott, amikor ismerősétől megtudta, hogy a kutyája az udvarában lévő kacsáira támadt, ezért hazasietett, megpróbálta az ebet leállítani, de az állítólag a keze felé kapott. Ekkor határozta el, hogy végez vele, amit meg is tett, Az ügyről illetve a kedden hozott ítéletről itt tudhatsz meg mindent.

Egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy az idős házaspár mindenét elveszítse

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kedden egy családi ház falának csapódott egy kamion Dabason, tarolva semmisítve meg azt. Óriási szerencsének köszönhetően az ott lakó idős pár megúszta mindezt egy karcolás nélkül, azonban egy élet munkája veszett oda. A szomorú nyilatkozatuk innen érhető el.

A női egészségügyi terméke áfáját szerették volna csökkenteni – de a Fidesz másképp döntött

Még júliusban nyújtottak be a Magyar Szocialista Párt és a Lehet Más a Politika politikusai is egy-egy javaslatot, amelyek a női higiéniai termékek áfacsökkentéséről szóltak. Múlt hét hétfőn aztán az LMP-s törvénymódosítást végül tárgyalta a parlament gazdasági bizottsága – a végeredmény itt látható.

Amikor a számok beszélnek: a magyarok az EU koldusai?

GfK piackutató legfrissebb felmérését ebben a cikkben tették közzé – bizony, érdekes számokat láthatunk.

Magyarország a NATO ellenében vétózott

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter megjegyzését az ügyben ide klikkelve lehet elérni.

Keresés az oldalon