Kiemelt Hírek 2019. október 22.

Orbán elárulta, mi lesz az ezermilliárdos budapesti fejlesztések sorsa

bubba Kiemelt Hírek 2019. október 22.
Azokról a megállapodásokról van szó, amiket még Tarlóssal kötött, és amiknek a felbontásával fenyegettek, amennyiben Karácsony Gergely nyer. Hírösszefoglaló.

Orbán Viktor elárulta, mi lesz a Liget-projekttel, illtve a Tarlóssal megbeszélt ezermilliárdos fejlesztésekkel

Ezzel kapcsolatban a párbeszédes Szabó Tímea és Tordai Bence kérdezte a kormányfőt, és Orbán Viktor válaszolt. Ha érdekel, mit mondott a miniszterelnök Budapest sorsáról, akkor ezt a cikket olvasd el.

A közmédiában nagyon kiborultak Hadházy tábláin

Az M1 hírolvasója, Németh Balázs kétszer egymás után mondta el, hogy “épeszű ember”, annyira nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hogy Hadházy Ákos hétfőn Orbán Viktor beszéde alatt nem túl hízelgő táblákat tartott fel. A köztévé ismét különös érzékkel tálalta az esetet, riportjuk itt látható.

“A szart is kiverem belőled. Beléd taposok” – mondta fizetésképtelen adósának az uzsorázó polgármester, akit most simán újraválasztott a falu

Első fokon 3 év és 6 hónap börtönt kapott Beri Róbert, Nyírpilis polgármestere csalás, uzsora és zsarolás miatt. Beri kétszer eladott egy házat, boltjában több mint 50 százalék kamatra adott pénzt és ételt, és hangfelvételek is vannak üzleteléséről. Ehhez képest most újraválasztották, sőt, szinte teljes testtel áll ki mellette a falu. Az alábbi cikkben megnézheted, milyen ellentmondásosan vallott Beri, mi áll róla a vádiratban, milyen ügyleteket bonyolított, mi van a hangfelvételeken, és azt is, ahogy ennek ellenére védelmezi őt a település.

Tök hiába próbálkoztak az ellenzék által megnyert kerületek szavazatainak újraszámoltatásával

Arról, hogy kik és milyen kifogásokat emeltek az egyes polgármesterek ellen, valamint ezeket miként utasította el a Fővárosi Választási Bizottság, kattintás után tájékozódhatsz.

Győrben újraszámolták a szavazatokat

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ebből a cikkből kiderül, mi lett a végeredmény.

Nyilatkozott a baktakéki férfi, aki babakocsiban tolta 5 hónapos kisfiát, amikor halálra gázolták a gyermeket

A gyászoló édesapa részletesen elmondta a baleset körülményeit, továbbá arra is fény derült, hogy mi történt a gázolóval a tragédia után.

Mindjárt megérkeznek az S betűvel kezdődő rendszámok

Mikor kezdik el kiadni az okmányirodák a S betűs rendszámokat? Melyik betűt melyik években használtuk? Mi lesz, amikor az ábécé végére érünk? Mi a helyzet az egyéni rendszámokkal?

Már ma elkezdődnek a forradalmi megemlékezések: íme az ünnepi programok

A részletes keddi és szerdai programtervet itt nézegetheted.

Kiderült, mennyit ér az Országház épülete, de rögtön leszögezték, hogy nem eladó

Fotó: EyesWideOpen/Getty Images

Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Nem sokáig fog tartani a kései nyár: komoly lehűlés jön

Péntektől lassú lehűlés veszi kezdetét, amelynek következtében a megszokottnál jelentősen hűvösebb idő lesz. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon