Orbán: Brüsszel már LMBTQ-aktivistákat akar küldeni az óvodáinkba

Startlap - Startlap
A kormányfő a közösségi oldalán megosztott videóban beszélt arról, hogy EU-s bürokraták szeretnék mindezt. Esti hírösszefoglaló.

A miniszterelnök szerint Brüsszel LMBTQ-aktivistákat akar küldeni a magyar iskolákba, óvodákba

Orbán Viktor Facebook-oldalán hoztak nyilvánosságra egy rövidebb videót, amelyen a kormányfő újságíróknak válaszol Belgrádban. Bővebben

Orbán úgy véli a járvány miatt azért nem kellene elfeledkezni a tömeges migrációról sem

A magyar miniszterelnök Aleksandar Vucic szerb államfővel találkozott Belgrádban, ahol jelezte, hogy minden támogatást megad hazánk ahhoz, hogy a szomszédos ország az Európai Unió teljes jogú tagja legyen. Orbán természetesen emellett nem feledkezett meg a migráció kérdéséről sem.  Részletek.

Másfél óra alatt beteltek az újabb helyek a budapesti antitestszint-vizsgálatra

MTI Fotó: Illyés Tibor

Tegnap Gulyás Gergely a kormányinfón felelőtlenségnek nevezte az antitest-tesztelést, ennek ellenére a fővárosban rengeteg embert nem érdekeltek a szavai. Részletek

Szijjártó vendégmunkásokkal pörgetné fel a magyar gazdaságot

Ráadásul olyan munkavállalók érkeznének Magyarországra ezáltal, akik az EU-n kívülről jönnének.  Bővebben

Gigantikus szivárványos léggömböt állítottak fel a Parlament előtt

Csütörtök délelőtt tízkor az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság egy 10 méter magas szivárványszínű léggömböt állított fel a Parlament előtt. A miértre a pontos választ ez a cikk adja meg. 

Kézzel toltak be egy vonatot a XXI. századi Magyarországon

Eredetileg az Indóház Online osztotta meg azt a videót közösségi oldalán, melyen az látható, hogy Tiszalöknél többen puszta kézzel tolnak egy 19 tonnás Bz motorvonatot. A combos műveletet és a MÁV reakcióját itt lehet elérni.

A kormány úgy döntött emojis plakátokkal népszerűsíti a nemzeti konzultációt, a PDSZ “kijavította” ezeket

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) Facebook-oldalán írt arról, hogy a kormány újabb nemzeti konzultációját reklámozó köztéri plakátjait egy kissé átalakította. A taktikai műveletről errefelé lehet tájékozódni

Nem indulhat az ellenzéki előválasztáson, aki 1990 előtt ügynök volt

Lesz akiktől elvárják, hogy rendelkezzen az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának igazolásával. De még ez sem minden. Itt mutatjuk, mit is kell még igazolniuk az indulóknak.

Olimpia: bekövetkezett, amitől tartott Japán

MTI/AP/Kyodo News/Shinji Kita

Teljesen nézőmentesek lesznek a július 23-án kezdődő tokiói olimpia versenyei. Csütörtökig élt a remény, de ez a mai nappal szertefoszlott. A bejelentés ebben a cikkben érhető el. 

Úgy tűnik Kisvárda képtelen kifogyni a jóból, a város most már kap egy Mekit is

Ilyen, a McDonald’s szempontjából kistelepülésnek számító helyen még nem nyitott soha gyorséttermet a multi idehaza. Most azonban kivételt tett. Hogy ki is lehet az az ember, akinek a Mekit és még oly sok jót köszönhet Kisvárda – egyebek közt termálvizes lórehabilitációs központot – az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Demonstráló pedagógusok és diákok beszéltek Novák Katalinnal