Blikk: Közismert magyar milliárdos ölte magát a Dunába

Startlap - Startlap
A fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt az a tehetős galériatulajdonos, akinek a holttestét néhány napja találták meg a Dunában – tudta meg a lap.

“Augusztus 4-én, 9 óra 50 perckor a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna 1643.5 folyamkilométerénél egy mederközépen sodródó férfi holttestet észleltek, akit a IX. kerületben lévő Kopaszi-gátnál tudtak partra emelni. A helyszíni és halottszemle során kétséget kizáróan nem lehetett megállapítani a személyazonosságát, azonban az eddig beszerzett adatok alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével” – áll a korábbi rendőrségi közleményben.

A Blikk szerint az 56 éves férfi a budapesti éjszakai élet ismert alakja volt. Közösségi oldalain betekintést engedett az életébe, amelyről csak úgy sütött a gazdagság: luxuskocsik, hajók, puccos kiállítások, VIP-bulik, operabál, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok – írja a bulvárlap.

A Blikk azt is kiderítette, hogy meglepő módon egyetlen G.Z. nevéhez köthető magyarországi vállalkozást sem találtak, csupán az édesanyja tavaly megszűnt betéti társaságában volt kültag. Megemlítik, hogy korábban volt egy gyertyaöntő üzeme, “amiből jócskán megszedte magát”.

A lap a férfi egyik közeli ismerősétől megtudta: a férfi a várnegyedben üzemeltetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott.

A Blikk többekkel is beszélt a férfi környezetéből, akik szerint az elhunytnak üzleti problémái lehettek, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába.

A BRFK az üggyel kapcsolatban azt közölte: idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért büntetőeljárást sem indítottak.

Figyelem!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Elsüllyedt egy műtrágyaszállító hajó a Dunán

képcím

Fotókon a megáradt Duna, így fest most

képcím

Fotókon az áradó Duna Budapesten: 700 centinél várható a...