"Ön engem pedofilnak tart?” - kérdezte a CNN meleg riportere Szijjártótól

Startlap - Startlap
Richard Quest alig várja, hogy Budapesten járva a férjével közösen vacsorára hívja Szijjártó Pétert és feleségét. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Kiss Dániel

“Ön engem pedofilnak tart?” – kérdezte a CNN meleg riportere Szijjártótól

A külügyminiszter Facebook-oldalán jelent meg a felvétel, amelynek témája a homofób pedofiltörvény. Az interjú végén Richard Quest azt mondta, alig várja, hogy Budapesten járva a férjével közösen vacsorára hívja Szijjártó Pétert és feleségét. Videó.

Koronavírus: 24 óra alatt 500 új beteg

Megugrott az új fertőzöttek száma. A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikák erre a linkre kattintva elérhetők.

A kérdések elől elsétáló Varga Judit szerint nemzetközi hisztériakeltés zajlik ellene

Az igazságügyi miniszter, akit kedden hiába próbálták a lehallgatási ügyről nyilatkozatra bírni, a balliberális média hangulatkeltéseként és lejárató kampányaként értelmezi a történteket. Íme.

Riport a VV Fanni-ügy helyszíni tárgyalásáról

Az FBI által a holttest eltűntetésének helyeként megjelölt mólóig jutottak Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének újabb kihelyezett tárgyalásán. Egy épp arra járó tapasztalt horgász vallomása, és B. László több állításának beigazolódása jelentették a nap fordulatait. Ebben a cikkben a 24.hu helyszíni beszámolóját olvashatod.

Hét év nemzetközi hajsza után elfogták az Andrássy úti óraszalon brutális rablóit

MTI Fotó: Lakatos Péter

Az eset során, amely 2014-es, fényes nappal történt, olyan súlyosan bántalmazták a luxusbolt alkalmazottait, hogy egyikük majdnem belehalt. Fél Európán és Oroszországon át üldözték a két férfit. Az ügyről és annak fejleményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Havi 145 ezerért dolgoznak heti 40 órában a pedagógiai asszisztensek

És míg a finneknél három diákra, nálunk kétszáz diákra jut egy asszisztens. Részletek.

99 év után eltörölték a pécsi tangótilalmat

A helyi rendőrkapitányság 1922 márciusában, a farsangi szezon után tiltott be a táncot. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Újabb lakópark építése fenyegeti a Balaton partját

A balatongyöröki golfpálya régi osztrák tulajdonosának örökösei árulni kezdték a területet, magánstranddal, kikötővel felszerelt gigalakópark kialakítását ígérve a csendes faluba. A tiltakozó helyiek az államtitkárig vitték az ügyet. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nem támogatja az átminősítést, amelyet a polgármester kezdeményezett, ő viszont azt mondja, csupán kisebb, tájba illő projektet terveznek. Bővebben.

Megérkezett a csillagászati ősz

Spencer Platt/Getty Images

Szeptember 22-én 21 óra 20 perckor, vagyis az őszi napéjegyenlőség időpontjában kezdődik a csillagászati értelemben vett ősz. Mit jelent ez pontosan? Bővebben.

27 fok is lehet a hétvégén

A hét második felében fokozatos melegedés indul, vasárnap 25 fok fölötti csúcshőmérsékleteket is mérhetünk. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Polt Péter a parlamentben reagált Magyar Péter hangfelvételére

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Magyar Péter országjárásra indul, és újabb tüntetést...