Ő itt Bertalan, Orbán Viktor ötödik unokája

Startlap - Startlap
A miniszterelnök hétfő reggel közös fotót osztott meg Orbán Ráchel újszülött gyermekéről, és kedves sorokkal köszöntötte Bertalant. Reggeli hírösszefoglaló.

Ő itt Bertalan, Orbán Viktor ötödik unokája

A miniszterelnök hétfő reggel közös fotót osztott meg Orbán Ráchel újszülött gyermekéről, és kedves sorokkal köszöntötte Bertalant, Orbán Ráchel harmadik gyermekét. A bejegyzést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Pogány Judit, Szabó Győző, Hernádi Judit, meg még egy rakás ismert magyar színész áll be hétfő reggel Palkovics ablaka alá, hogy megvédjék az SZFE-t

Egy híján 50 napja áll a hallgatók blokádja alatt Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE). A diákok hétfőre komoly akciót szerveztek az Innovációs és Technológiai Minisztérium elé, ismert, rendkívül népszerű hazai színészek tucatjainak részvételével. Az akcióról ebben a cikkben olvashatsz.

Nincs pénze koronavírustesztre, ezért 10 napja nem láthatja beteg fiát az anyuka

A 10 éves Lacikát sokadik alkalommal műtötték, ugyanis évekkel ezelőtt súlyos égési sérülést szenvedett. Édesanyjának nem csak arra nincs pénze, hogy a tesztet elvégeztesse, de a beteg fiú számára megfelelő otthoni körülményeket sem tudja előteremteni. A család küzdelméről az RTL Klub készítet riportot, íme.

Az osztrák gyerekek ingyen kaphatják a Zolgensmát

Fotó: Sebastian Gollnow/picture alliance via Getty Images

Az állam úgy döntött, teljesen átvállalja az SMA betegségben szenvedő gyerekek családjától a világ legdrágább gyógyszerének árát. További információkért kattints ide.

Feketefoglalkoztatással bukott le a NAV-nál az egyik leggazdagabb magyar cége

Az Orbán Viktorral saját bevallása szerint “kötélbarátságban” álló Garancsi István biztonsági cége felkerült az adóhivatal feketelistájára. Az érintett vállalkozás azon cégcsoport része, amely néhány évvel ezelőtt két másik, szintén kormányközeli céggel együtt a teljes magyar készpénzforgalom fölött átvette az irányítást. Érdekel a téma? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Megpofozta diákját a heves megyei tanár, a dühös szülők eltörték az orrát

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyomoz a rendőrség Kompolton, ahol a buszmegállóban egy férfi és egy nő rátámadt egy tanárra, és a szemtanúk szerint eltörték az orrát. Az esetről felvétel készült, és a verekedő anyuka is megszólalt. Videó és további részletek itt.

Ma dönt az Országgyűlés a Kúria elnökéről

A legfőbb bírósági fórum elnökének személyéről titkos szavazással határoznak. Bővebben.

Erőszakba fulladt a koronavírus miatti prágai tüntetés

A cseh fővárosban az Óvárosi téren vasárnap délután ezrek tüntettek a járványellenes intézkedések eltörléséért. A demonstrálók rátámadtak a rendőrökre. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor itt folytasd az olvasást.

Belehalt a koronavírusba a 33 éves ukrán influenszer, aki azt terjesztette, hogy a koronavírus csak kitalálció

Fotó: Maxym Marusenko/NurPhoto via Getty Images

Dimitrij Stuzhuk nyolc napig volt kórházban, ahonnan oxigénmaxkos fotókat és figyelmeztető írásokat posztolt. Már éppen hazaengedték, amikor néhány órával később ismét rosszul lett, és azonnal a sürgősségire került. Fotó és további részletek itt nézegethetők.

Egy időre beköszönt a napfényes ősz

A nagy esőzéseknek átmenetileg vége, sőt, intenzív melegedés veszi kezdetét. A hétvégén azonban ismét hidegfront érkezik. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben