Kirúgták a nyíregyházi kórház szülész főorvosát

Startlap - Startlap
Cseh Katalin posztjához szólt hozzá, kifejezetten trágár módon az orvos.

A nyíregyházi Jósa András tagkórház azonnal elbocsájtotta dr. Kornafeld János szülész főorvost, miután kifejezeten durva kommenteket írt Cseh Katalin egyik Facebook-posztjához – írja a Telex, amely a trágárságokat is közzétette. 

A csoportvezető főorvos azután kezdett ámokfutásba, hogy a Momentum EP-képviselője jelezte: az UEFA-hoz fordulnak annak érdekében, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját. 

Az egészségügyi intézmény első lépésben felfüggesztette az orvost, illetve ezzel párhuzamosan vizsgálatot kezdeményeztek, melynek a végén azonnali hatállyal megszüntették a szakember jogviszonyát. 

„Tájékoztatjuk, hogy a mai napon a munkáltató soron kívüli vizsgálatot folytatott le az említett üggyel összefüggésben és azonnali hatállyal megszüntette az érintett orvos egészségügyi szolgálati jogviszonyát” – jelezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház a Telex részére. 

Cseh Katalin az esettel kapcsolatban elkeserítőnek nevezte, hogy véleménykülönbségek megfelelő kifejezése helyett már a hergelés jelentős fókuszt kapott a közbeszédben.

Ez is érdekelhet

képcím

Hiller: Valójában a Magyar Művészeti Akadémia elnöke miatt...

képcím

Dúró Dóra megköszönte Csák Jánosnak, hogy kirúgta L. Simon...

képcím

Béremelés: 18 százalékkal kaphatnak többet az ápolók