Nyerő Páros: Rácz Jenőék elmondták, mi lesz a nyeremény sorsa

Startlap - Startlap
Tegnap éjjel ért véget a Nyerő Páros negyedik évada, amelyet Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóra nyertek meg. Heti bulvárösszefoglaló.

Nyerő Páros: Rácz Jenőék már tudják, mire költik el a többmilliós pénznyereményt

Tegnap éjjel ért véget a Nyerő Páros negyedik évada, amelyet Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóra nyertek meg. A döntőben Dér Heniékkel küzdöttek meg, az utolsó fordulóban a már kiesett versenytársaik döntöttek arról, hogy melyikük legyen 2020 nyerő párosa. Rácz Jenőék most arról nyilatkoztak, mire költik majd a pénzt. Részletek

Liptai Claudia: A férjemet egy szirénázó mentő vitte el

Egy ideig úgy tűnt, Pataki Ádám jól viseli a koronavírus tünetetit, hirtelen azonban nagyon súlyosra fordult az állapota. A történtekről felesége, Liptai Claudia tett közzé egy bejegyzést. Íme.

Kilenc évvel a halála után fia fájdalmas titkokat árult el Mary Zsuzsiról: ezért lett öngyilkos

Mary Zsuzsi halálának kilencedik évfordulóján Klapka Dennis megrázó emlékeket idézett fel édesanyjáról, ami erősen árnyalhatja az énekesnőről kialakult képet. Dennis többek között arról beszélt, hogy gyerekkorokban az anyjuk nem törődött velük, és feltárta Mary Zsuzsi öngyilkosságának körülményeitBővebben.

Születésnapja alkalmából Szinetár Dóra megmutatta ritkán látott nagy fiát, aki pont úgy néz ki, mint az anyukája

Szinetár Dóra köztudottan ritkán posztol családi képeket, éppen ezért ajánljuk, hogy nézd meg ezt a fotót, amelyen elsőszülött gyermeke, Marci társaságában látható, széles mosollyal az arcokon. Marci a minap ünnepelte 24. születésnapját, és azon túl, hogy egy fejjel magasabb édesanyjánál, amúgy rendkívül hasonlít a mamára

Ördög Nóra tényleg versenytáncolt: egy régi videón mutatta meg, hogyan

Amikor a Dancing With the Stars zsűrijébe betették Ördög Nórát, a döntést részben a műsorvezető versenytáncos múltjával indokolták. Ez alighanem sokaknak felkeltette az érdeklődését, éppen ezért remek hír, hogy Ördög Nóra kutakodott egy kicsit, es elővett egy szuper archív felvételt az egyik versenyérőlÍme.

Várkonyi Andrea olyan előtte-utána fotót mutatott magáról, amilyet csak kevesen mernek

A sztáranyuka posztolt egy előtte-utána fotót az Instagram-oldalára. Az egyik képen mindenféle szépítő filterek nélkül láthatjuk őt, a másik képen pedig úgy fest, mintha teljesen ki lenne sminkelve. Elképesztő a különbség. A fotót itt találod.

II. Erzsébet királynő először lépett a nyilvánosság elé a karantén óta, de egy valami feltűnően hiányzott róla

Fotó: Geoff Pugh – WPA Pool /Getty Images

Kicsit későn elrendelt, ugyanakkor roppant szigorú karanténja miatt március óta nem láthattuk a királynőt. Hogy vajon Erzsébet bezárkózása véget ért, vagy sem, nem tudjuk, mindenesetre az uralkodónő fia, Vilmos, és többek társaságában ismét hivatalos szereplést vállalt. Szokásához híven most is decens minyonnak öltözött, a róla készült képekről azonban ordít egy meghökkentő dolog. Fotók és további részletek itt.

Friderikusz Sándor visszatér a képernyőre, mondjuk, hol láthatod az új műsorát

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe. Ha kíváncsi vagy, melyik csatornán és mikor tér vissza Friderikusz, valamint hogy ki az a pár, aki biztosan szerepelni fog az új műsorban, ide kattints.

Pumped Gabo megnézte David Attenborough filmjét, és most a Balaton Sound jövője miatt aggódik

Kár, hogy David Attenborough nem fog értesülni a hírről, és azt hiszi, hogy példéul a rekordnézettségű filmjei, vagy az 1985-ös lovaggá ütése az, ami miatt sikeresnek könyvelheti el karrierjét. Pedig valójában most ért fel a csúcsra: Pumped Gabóból környezetvédőt csinált, kedvenc gyúrós hírességünk még a Green Peace-t is felkereste, hogy az unokáink is fesztiválozhassanak. Erről Pumped legújabb, és egyben legfurcsább Insta-bejegyzéséből értesülhettünk, amit ha ide kattintasz, te is megnézhetsz.

Arnold Schwarzenegger és a Szikla külön videót készítettek, hogy gratuláljanak egy budapesti edzőteremnek

A Déli pályaudvar mellett található Flex Gym nem először szerepel a hírekben, de azon azért meglepődtünk, hogy csak miattuk kamera elé állt Dwayne Johnson és Arnold Schwarzenegger is. Előbbi hatalmas lelkesedést adott be a felvételbe, utóbbi pedig szinte irodalmi magaslatokig emelkedett, miután beállt egy daru elé köszönteni az edzőtermet. Erre a linkre kattintva megnézheted a két videót, és az is kiderül, milyen apropóból készültek.

Ez is érdekelhet

képcím

Szombattól emelkedik a gáz lakossági piaci ára

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók