Népviseletbe öltöztetett óvodások fogadták a fideszes képviselőt

Startlap - Startlap
Úgy tűnik, falra hányt borsó az alapvető jogok biztosának korábbi felhívása, hogy gyerekeket ne használjanak politikusok díszletnek. Választás 2022 - a legfrissebb hírek.

2022. április 3-án országgyűlési választást tartanak Magyarországon. Alakíthat-e ötödik alkalommal kormányt Orbán Viktor? Képes lesz-e 12 év után kormányváltásra az ellenzéki összefogás? A kérdés nagyrészt ezekben a hetekben dől el. Kövesd velünk a kampány legfontosabb történéseit.

Vinnai Győző, a Fidesz országgyűlési képviselője személyesen adta át az állami pénzből felújított óvodai tornaszobát Balsán, viszonzásul népviseletbe öltözött óvodások adtak műsort neki. A képviselő posztolt is az eseményről a Facebookon, de a gyerekek arcát nem takarta ki – vette észre a 444.hu. A fotókért ide kattints.

Ez történt még az elmúlt órákban:

  • A Publicus ellenzéki, a Nézőpont és az IDEA Fidesz előnyt mért, de a bizonytalanság, az elbizonytalanodás körül is nagy a bizonytalanság. A friss közvélemény-kutatások eredményeit ezen a linken találod.
  • Kivonult a NAV Iványi Gáborék hajléktalanmentő egyesületéhez, már őt sem engedik be az épületekbe. Iványi a Telexnek elmondta, bizonyára politikai indíttatásról lehet szó, mert markáns bírálatokat fogalmaz meg a kormánnyal szemben, vagy mert felmerült a neve államfőjelöltként. Bővebben. Karácsony Gergely kiállást Iványi Gábor mellett itt olvashatod.
  • A közelgő országgyűlési választás fényében nem is annyira meglepő bejelentést tett vasárnap Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter: Facebook-on közzétett videójában arról beszélt, hogy a kormány a Trafalgar tér közelében hétemeletes épületet vásárolt, hogy ott alakítsák ki a magyar kultúrát méltó módon bemutató Londoni Magyar Házat. És hogy nagyjából mennyibe került ez az adófizetőknek? Innen kiderül.
  • Március végéig 120 ezer notebook érkezik a köznevelési intézményekbe – jelentette be Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára múlt kedden Salgótarjánban. A Telex olcsó kampánytrükköt emleget az akcióval kapcsolatban. Részletek.
  • Kovács Gergely megüzente Bayer Zsoltnak: Ha segíteni akarja a kétfarkúakat, akkor inkább maradjon csendben. A pártelnök a Partizánnak adott interjút, amiben elárulta, szerinte ki az ellenzék leghatékonyabb embere. A beszélgetés legérdekesebb részleteit ez a cikk gyűjtötte össze.
  • Majdnem 40 évvel az Európa után újra Európáról mond véleményt Varga Miklós egy új dalban. A 444.hu azt írja, bár konkrétan nem mondja ki, a számhoz készített videóból és korábbi nyilatkozataiból nagy biztonsággal kikövetkeztethető, hogy Varga a mai Fideszre jellemző hiedelemvilág követője. A dalt itt hallgathatod meg.

 

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

Ez is érdekelhet

képcím

A legismertebb és a legnépszerűbb magyar női politikusok - friss...

képcím

A NAV hamarosan küldi a gépjárműadó értesítéseket

képcím

Nadrágmentes emberek lepték el a metrót Londonban