Kiemelt Hírek 2021. szeptember 04.

Népszava: Kásler úgy nyilatkozott, hogy a 30 ezer halott csak félreértés

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 04.
A lap szerint a Fidesz kötcsei találkozója előtt a miniszter úgy vélekedett, nem lehet konkrét számokról beszélni, csak többlethalálozásról. Esti hírösszefoglaló.

Népszava: Kásler úgy nyilatkozott, hogy a 30 ezer halott csak félreértés

MTI/Máthé Zoltán

Mindezt a huszadik kötcsei pikniken mondta a lap szerint, a Fidesz pártalapítványának rendezvényén. Előtte mondanivalóját még azzal vezette fel, hogy Magyarországon az egészségügy és a kórházak sikeresek, a járványkezelés pedig mintaszerű volt. Nyilatkozatának lényegi része itt olvasható

Lakásokba csöngetnek be petíciós aláírásokért

Óbudán, a Vörösvári úti piacnál felállított aláírásgyűjtő standoknál tűnt fel Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, aki jelezte, hogy az utcai agitáció után az otthonaikban is felkeresik az embereket. Bővebben.

A kötelező Covid-oltás ellen tüntetett a Mi Hazánk

A kötelező koronavírus elleni oltás ellen tüntetett szombaton a Mi Hazánk a Miniszterelnökség főbejáratánál a budai Várban. A szolidra sikeredett rendezvény zászlólengetőit itt lehet megtekinteni.

Kemenesi Gábor virológus: Maszkra fel!

Maszkosat posztolt szombaton a virológus, részletesen leírta, miért érdemes még most is használni. Arra is külön kitért, hogy milyet ne vegyünk még véletlenül sem. Részletek

„Kötcse nem az a hely, ahol a botrányokról szoktunk beszélni”

Az utóbbi évtizedek hagyományainak megfelelően Kötcsén tartott amolyan politikai évadnyitót, helyzetértékelést Orbán Viktor a Fidesz, illetve a NER elitjének. Katz Dávid videója itt érhető el. 

Karácsony: A Fidesz aljas hazugságokkal vádolja a városvezetést

“A több milliárd forintból működtetett propagandagépezet csak úgy önti magából a valótlan állításokat, amellyel engem is le akarnak járatni.” – közölte a főpolgármester Facebook-oldalán

Halálos vonatbaleset Kaposvár és Taszár között

Személyautóval ütközött egy vonat Kaposvár és Taszár között egy vasúti átjáróban, a balesetben egy ember életét vesztette. A baleset további részletei innen érhetőek el. 

Újabb teljes osztályok intenek búcsút az SZFE-nek

A Színház- és Filmművészeti Egyetem újabb 74 hallgatója szüntette meg a jogviszonyát, teljes osztályok is távoztak, közölte az egykori SZFE-sek által létrehozott Freeszfe Egyesület. Hogy milyen osztályok is szűnnek meg konkrétan, az ide kattintva azonnal megtudható. 

Nyílt térben is kötelező lesz a maszkviselés Szlovéniában

Hétfőtől szinte minden ágazatra kiterjeszti a kormány a koronavírus elleni védettségi igazolást – jelentette be szombaton Janez Poklukar egészségügyi miniszter. Részletek

Keresés az oldalon