Nem csak a nyugdíjasoknak jár a 9000 forintos utalvány

Startlap - Startlap
Kiirtotta a családját a budai férfi, komoly drágulás jöhet, legyőzte a rákot a magyar világbajnok. Heti hírösszefoglaló.

Nem csak a nyugdíjasok kapnak 9000 forintos rezsitámogatást

Péntek délelőtt Gulyás Gergely miniszter jelentette be az aktuális kormányinfón, hogy a pozitív gazdasági eredmények folyományaként minden nyugdíjas 9000 forintos rezsiutalványt kap, a háromszor 3000 forintos bón március 31-éig használható fel gáz- és áramszámlára. 

A jogosultak körét a kormányrendelet részletezi, de hogy többek között kik kaphatnak még támogatást a nyugdíjasok mellett, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

A rendőrök szerint kiirtotta a családját a budai férfi, majd magával is végzett

A II. kerületi Zöldlomb utcában lévő egyik társasház második emeleti lakásának tulajdonosa péntek reggel dél körül értesítette a rendőrséget, mivel nem tudta elérni az ingatlanában élő háromfős családot. A rendőrök már csak a szülők és a kisgyermek holttestét találták meg. A bűnügy drámai részleteit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Majdnem feleannyit fizethetnénk a gázért, ha nem lenne rezsicsökkentés

Egy olaj- és gázpiaci szakértő közlése szerint a piaci folyamatokat alapul véve akár 30-40 százalékkal is csökkenhetne a lakossági gázár Magyarországon, amennyiben nem lenne rezsicsökkentés. Hogyan lehetséges ez? Innen kiderül.

Az LGT tagjai zenéltek a koncerten, miközben a tömegben elvágták egy férfi nyakát

A Hajdú-Bihar megyei Polgár városának főterén hétfőn bulit tartottak, amin ott volt egy helyi férfi, H. Ernő is a gyerekeivel. Este fél tíz környékén az LGT egykori muzsikusaiból és más zenészekből álló, Zenevonat nevű formáció volt a színpadon, amikor egy Szilveszter keresztnevű férfi hátulról odalépett a családapához, majd a magával hozott késsel elvágta a torkát.

A további, megdöbbentő részletekről itt tudhatsz meg többet.

Így ünnepeltük az államalapítást: az augusztus 20-i tűzijátékok képekben

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Augusztus 20-án országszerte az államalapításra emlékeztek, a fővároson kívül több vidéki településen is tűzijátékkal zárták az ünnepet. Ha ide kattintasz, minderről egy galériát találsz a legjobb fényképekkel.

Komoly drágulás jön a közértekben szeptembertől

Drágulnak az alapélelmiszerek szeptembertől: többek között a húsért és a tejtermékekért is többet kell majd fizetni. A pontos számokért ide kattints.

Három gyermek életét mentették meg a halálra vert kunmadarasi kislány szervei

Múlt hét pénteken tartóztatták le azt a 21 éves nőt, aki augusztus elején verte agyon saját tízhónapos gyermekét. A nagyszülők olyan beteg gyerekek részére ajánlották fel a kis áldozat szerveit, akiknél ezek létfontosságúak lehetnek. További részletekért, és a nagypapa üzenetéért ide kattints!

Tárnokon idén elmaradt a tűzijáték, inkább valami egészen másra költötték a pénzt

A Pest megyei Tárnok Facebook-oldalán tavaly megszavaztatták a helyieket, hogy akarnak-e tűzijátékot, vagy esetleg azt szeretnék, hogy helyette olyan dologra költség az arra szánt pénzt, ami a közösség javát szolgálja. A nagyközség lakossága döntött, nem lett égzengés a kutyák nagy örömére, hanem inkább létrehoztak valamit a gyerekeknek, amiből soha nem lehet elég egyetlen kicsinek sem. Ha szeretnéd tudni, hogy mi is ez, akkor csak ide kell klikkelned.

A magyar világbajnok, aki kétszer küldte padlóra a rákot

Fotó: Marjai János /24.hu

Balzsay Károly, a 2012-es WBA nagyközépsúlyú profi világbajnok ökölvívója elképesztő módon másodszor is legyőzte a súlyos betegséget. Most a 24.hu-nak beszélt a tőle megszokott stílusban megpróbáltatásairól, az élni akarásról, élete legnagyobb küzdelméről. Ha érdekel egy igazi hős, akkor csak egyet kell kattintanod!

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

„Először azt mondták, stressz - de most négyes stádiumú...

képcím

Fotókon az elmúlt évtizedek március 15-i ünnepségei