Kiemelt Hírek 2018. július 21.

Nem volt elérhető a Vodafone hálózata - azóta már helyreállt a rend

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 21.
Se telefon, se mobilnet nem volt egy ideig, a hibát azóta már kijavították.

Az ügyfelek panaszai alapján az ország több részén nem érhető el el a Vodafone hálózata, nem lehet sem telefonálni, sem mobilnetezni – írja a 24.hu.

Hozzáteszik: Szombathely, Zalaszentgrót, Szekszárd, Baja, Pápa, Kaposvár, Tokorcs, Ajka területéről érkeztek bejelentések a szolgáltató Facebook-oldalára.

Körülbelül reggel hét óta állt fenn a probléma, de 10 órára megszűnt a probléma.

A Vodafone aznap délelőtt azt írta:

Az ország egyes részein technikai okok miatt hálózati problémák tapasztalhatóak a 2G, 3G és 4G szolgáltatásban. A szolgáltató szakemberei jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak.

A Vodafone sajtóosztálya később a 24.hu-t arról tájékoztatta, hogy a reggeli órákban tapasztalt hálózati hibákat a szolgáltató elhárította, már mindenhol rendeltetésszerűen működik a hálózat.

A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a reggeli órákban tapasztalt hálózati hibákat a szolgáltató legkésőbb 10 óra 20 percre mindenhol elhárította. A sajtóosztályon elmondták, hogy egy, a hálózatot kiszolgáló bérelt vezetéket átvágott egy munkagép, emiatt az ország egyes részein hálózati problémák voltak tapasztalhatóak a 2G, 3G és 4G szolgáltatásban. A szolgáltató és alvállalkozójának szakemberei mindent megtettek a szolgáltatás minőségének mielőbbi visszaállításáért és a hibát elhárították. A Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt – olvasható a vállalat részéről a hivatalos nyilatkozatában.

Keresés az oldalon