Kiemelt Hírek 2018. július 16.

Nem fogták vissza magukat az ünneplő horvátok - videón, ahogy a keménymag még reggel is folytatja

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 16.
Sokáig nem búslakodtak a szomszédaink az elvesztett vb-döntő után, alaposan megünnepelték az ezüstérem megszerzését.

Húsz évvel a világbajnoki bronzérem megszerzése után Horvátország megszerezte története első ezüstérmét is, miután a vasárnapi döntőben 4–2-re kikapott Franciaországtól. Bár egy elvesztett finálét követően a legtöbben maguk összeroskadnának, elvégre csak egy karnyújtásnyira volt a hőn áhított trófea, az aranyérem és a vele járó dicsőség, halhatatlanság, a horvátok elképesztően gyorsan átlendültek a letargikus szakaszon, és őrült ünneplésbe kezdtek.

Részben persze érthető a reakció, elvégre a torna kezdete előtt senki sem számított arra, hogy Horvátország ilyen sokáig menetel, abban pedig talán a legvérmesebb, legelvakultabb szurkolók sem hittek, hogy világbajnoki második helyezést ér el a válogatott.

Az este során nem is fogták vissza magukat, szurkolók, edzők, játékosok egyaránt ünnepeltek.

A futballistákon meg is látszott, hogy meglehetősen hosszúra nyúlt az éjszaka, igaz, dicséretükre szóljon, hogy egy részük még reggelizni is lement – írja az index.hu.

A jelek szerint viszont még megvolt az éjszakai hangulat, a keménymag – Mateo Kovacic, Milan Badelj, Sime Vrsaljko – ugyanis meglehetősen jókedvűen elénekelte Daleka Oblaka Marica című számát. Hála Vedran Corlukának – aki szintén dalolt – a zenélésről készült felvétel az Instagramra is felkerült, így mindenki a saját szemével győződhet meg arról, milyen jól sikerült az éjszaka a horvátok számára.

Bár pontosan nem tudjuk, mi történt, azért a biztonság kedvéért reméljük, az éjjel után egy ideig még senki sem ült volán mögé a csapatból.

Slavi se srebroooo😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 tek je jutro hrvatska❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Keresés az oldalon