Nem férnek hozzá a fizetésükhöz a postások

Startlap - Startlap
A Magyar Postánál mindig az adott hónap 5-én érkezik a fizetés. Hírösszefoglaló.

Nagy a gond: nem férnek hozzá a fizetésükhöz a postások

Komoly baj van az egyik legnagyobb magyar pénzintézetnél, konkrétan annál, ahol a postai dolgozók fizetését is kezelik. Hogy mekkora is a gond, arról ide kattintva mindent megtudhatsz.

Elhunyt Karinthy Márton

MTI Fotó: Soós Lajos

Életének 71. évében meghalt Karinthy Márton – közölte szerdán a Karinthy Színház. További részletek ide kattintva érhetőek el.

Lemondott Borkai Zsolt

Borkai Zsolt, Győr polgármestere pénteki hatállyal lemond – derül ki a politikus leveléből. További részletek ebben a cikkben.

Közeleg a nyugdíjösszeomlás: nincs elég dolgozó

A következő 3 évben nagyot billenhet a nyugdíjba vonulók számával a magyar gazdaság – ebből a cikkből kiderül, micsoda veszéllyel néz szembe az ország.

Ha ilyen mandulát vettél az Aldiban, inkább azonnal dobd ki

Baktériummal fertőzött az Aldi terméke, ezért visszahívja az áruházlánc – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Hogy milyen baktériumról van szó, és melyik is pontosan ez az árucikk, azt innen te is megtudhatod.

Mint egy horrorfilmben: láncfűrésszel fejezte le áldozatát

A 32 éves férfi a Temes megyei Szentandráson láncfűrésszel ölte meg januárban áldozatát. Most született meg az ítélet, és innen az is kiderül, miért is végzet ilyen kegyetlen módon az áldozatával.

Megint jelentkezett az Ördög ügyvédje blog

A Borkai botrányt kiváltó rejtélyes illető ismét hallatott magáról, itt érhetőek el mondatai.

Gulyás Gergely bocsánatot kért Greta Thunberg miatt

Fotó: MTI/Soós Lajos

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bocsánatot kért, amiért egy korábbi kormányinfón beteg kisgyereknek nevezte Greta Thunberg környezetvédelmi aktivistát. Hogy miért is tette most mindezt, azt ez az írás részletezi.

Ludovic Orban keze begörcsöl, annyi embert akar kirúgni

Az új román kormányfő megdöbbent, hogy kedd este, amikor visszament a kormány épületébe, már senki nem dolgozott. Most nagyon belendült, olyasmi jöhet Romániában, ami nálunk kizárt, hogy valaha is meg fog történni. Aki kíváncsi minderre, annak csak errefelé kell klikkelnie.

Ez is érdekelhet

képcím

Gulyás: A kormány meghosszabbítja a kamatstopot

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Putyin letaglózó hírt kapott - a hét legfontosabb hírei képekben