Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Négy kiskorú gyermeke előtt majdnem halálra késelt egy nőt Fonyódon egy román férfi

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
A gyanúsított tavaly szabadult a börtönből 15 év után.

Emberölés miatt ült korábban börtönben az a román állampolgárságú 47 éves férfi, aki a megalapozott gyanú szerint gyermekei szeme láttára súlyosan bántalmazta nőismerősét Fonyódon – írja az ügyészség weboldala.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított és a sértett július 17-én az esti órákban szóváltásba keveredett a nő fonyódi házában. A férfi előbb tenyérrel arcon ütötte, aztán a földre lökte az asszonyt, majd magához vett egy 7 cm pengehosszúságú kést, amivel a háta jobb oldalán megszúrta a sértettet. Az áldozat egyik csigolyája eltört, és a szúrás miatt fennállt a veszélye annak, hogy életveszélyesen megsérül.

Az asszony négy kiskorú gyermeke is végignézte édesanyjuk bántalmazását, amit a férfi végül az ő kérlelésükre hagyta abba. A gyanúsítottat korábban Romániában emberölés bűntette miatt 15 év szabadságvesztésre ítélték, melyből 2017 decemberében szabadult.

A Kaposvári Járásbíróság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt elrendelte a román férfi letartóztatását.

Keresés az oldalon