Kiemelt Hírek 2021. január 23.

Nánási Pál így fiatalodott 10 évet fél óra alatt

Startlap Kiemelt Hírek 2021. január 23.
Ördög Nóra teljesen odáig volt, ráadásul hétköznapi "beavatkozásról" van szó. Heti bulvárösszefoglaló.

Nánási Pál bement egy barber shopba és 10 évet fiatalodott

Ördög Nórának nagyon bejött, hogy férje befestette a szakállát. Az biztos, hogy hosszú évek óta nem nézett így ki az ismert fotós. Egyetlen kattintás után számodra kis kiderülhet, hogyan is áll mindez neki. 

Pécsi Ildikó egyetlen fontos dologról nem végrendelkezett

A 80 éves korában, december elején elhunyt művésznő nem sokkal halála előtt még saját temetéséről és kutyája sorsáról is döntött. Ezért feltűnő, hogy a szívének egyik legkedvesebb tulajdonára vonatkozóan semmilyen utasítást nem hagyott. Miről van szó? A témáról Pécsi Ildikó fogadott fia beszél ebben a cikkben.

Szikora Róbert annyira súlyos bejegyzést írt, hogy a kommentelők azt hitték, meghekkelték a profilját

Fotó: MTI/Mónus Márton

Szikora feladta a leckét az egyszerű olvasónak: nemi identitás, Jézus, Szentlékek, “mocskos szájú komcsi nácik” – ezeket még értjük, na de kik azok a “Csikidamm hazaárulok”? Amitől aztán igazán az értelmezhetetlenség határáig feszül a textus, az nem is ez, hanem az ellentmondásos gondolati tartalom, amely a bibliai megtisztulást és a félelem leszámolását kívánja, mégis kiközösítésre szólít fel. De inkább olvasd el, miről van szó.

Dér Heni titokban megházasodott, mutatjuk az esküvői képeket

A várandós énekesnő és Bakos Gergely esküvőjén gyakorlatilag semmi sem úgy történt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, tulajdonképpen az, hogy maszkban fogadtak örök hűséget, csak egy apróságnak számított. A végeredmény mégis csodás volt, Dér Heni boldogan nyilatkozott, és az is kiderült, hogy nem ez lesz az utolsó esküvője. Fotók és további részletek itt.

Sas József lánya: Ott álltam mellette, fogtam a kezét

Sas Ági engedélyt kapott arra, hogy koronavírusban haldokló édesapjával legyen. A 82 évesen elhunyt Sas József utolsó perceiről szóló nyilatkozatát ebben a cikkben találod. Mindeközben Medveczky Ilona is megszólalt a humorista távozásáról.

Szűcs Judit esküvője megint elmarad, az énekesnő elárulta, mi áll a háttérben

A 67 éves énekesnő már 11 éve él együtt vőlegényével, de még mindig nem tudtak összeházasodni, hiába tervezték több alkalommalBővebben.

Gáspár Evelin smink nélkül, melltartóban pózolt, és nagyon lefogyott

Gáspár Győző lányának fogyása már egy jó ideje téma, hiszen Evelin hosszú idő alatt adta a le több mint 30 kiló súlyfeleslegét. Azok a képek azonban, amiket most tett közzé, mindenképpen említésre érdemesek, mert ilyen vékonynak még sosem láttuk őt, ráadásul nincs rajta festékFotók.

A börtönben elhunyt a világ egyik leghíresebb zenei producere

Fotó: Al Seib-Pool/Getty Images

A 81 éves Phil Spector meg nem erősített források szerint a járvány áldozata lett Kaliforniában. Spectornak elég izgalmas élete volt, és akkor még finoman fogalmaztunk, ugyanis azon túl, hogy ő volt a modern popzene egyik legsikeresebb, legismertebb zenei producere, 19 évre ítélték el, Al Pacino főszereplésével film is készült róla. Bővebben.

Kárpáti Rebeka megmutatta striás fenekét

Egy szépségkirálynő sem tökéletes, és Kárpáti Rebeka pont ezt szerette volna megmutatni. A fényképhez egy hosszú elmélkedést intézett saját testképzavaráról, kevés hajáról, csálé fogairól, narancsbőréről és egyéb hiányosságairól, hogy a lányok megértsék: mindenki úgy “szuper és tökéletes”, ahogy van. Fotó és további részletek itt.

Torgyán József felesége: Jóska volt az egyetlen férfi az életemben

Cseh Mária számára négy évvel férje halála után is iszonyú nehezen telnek a mindennapok. Az özvegy, aki ritkán szólal meg, ebben a cikkben  mesél csillapíthatatlan fájdalmáról és Torgyán Józsefhez fűződő örök szerelméről.

Keresés az oldalon