Nagy változások jönnek a fizetéseknél

Startlap - Startlap
Az új szabályok alaposan átírhatják a bankkártyapiacot. Hírösszefoglaló.

Alaposan átírhatják a bankkártyapiacot

Az Európai Bizottság idén kezdte el felülvizsgálni az interchange szabályozást, és bár még csak a folyamat elején járunk, az új szabályok alaposan átírhatják a bankkártyapiacot. A nagy kérdés, hogy végső soron a fogyasztók is éreznek-e valamit a szabályozói változásokból. A várható változásokról, az ütköző érdekekről ebben a cikkben olvashatsz.

Borkainé “luxusbirtokáról” mutatott be fotókat Hadházy 

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán Borkai Zsolt győri polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról, és magáról az ingatlanról is töltött fel néhány képet.

Tarlós nem finomkodott a Borkai-ügy kapcsán

Tarlós István főpolgármester szerint Borkai Zsolt győri polgármester méltatlanná vált tisztségére. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje elmondta, felháborítja és elkeseríti Borkai Zsolt győri polgármester, olimpiai bajnok története. Ha érdekel, Tarlós szerint mit kellene tennie most Borkainak, olvasd el a lenti cikket.

Kiderült, hány TEK-es és mennyiért őrzi Szijjártó Pétert

Tavaly júliusban született az a kormányhatározat, ami szerint Szijjártó Péter állandó védelmet kap. A Népszava bemutatta a Terrorelhárítási Központ 2018-as költségvetési beszámolóját, amiből megtudhatjuk, mennyibe kerül nekünk a miniszter védelme.

Szörnyű autópálya-balesetet vettek videóra Kínában

Leszakadt egy autópályahíd Kína Csiangszu tartományában csütörtökön. A híd három autóra zuhant rá, a bennük ülőknek esélyük sem volt a menekülésre.

Nevetőgörcsöt kapott a dán miniszterelnök

Mette Frederiksen dán miniszterelnök kormánya egyik fontos döntéséről – megvásároltak négy elefántot és egy tevét – számolt be a parlamentnek, amikor kitört belőle a nevetés. A felhőtlen jókedv átragadt a képviselőkre is, végül az egész dán parlament dőlt a nevetéstől.

Utánpótlást nevelne a Fidesz

A balassagyarmati Palóc Farkasokon nem fog múlni a Fidesz győzelme. A focistákat nevelő utánpótlás sportegyesület az alábbi levelet adta oda a gyerekeknek edzés után, hogy vigyék haza a szüleiknek.

Sertéstenyésztők: A vendégmunkások miatt egész Európa veszélyben van

A Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyésztők Egyesületének elnöke szerint a sertéspestissel fertőzött területekről rengeteg vendégmunkás érkezik és ez veszélyes. Ha érdekel, hogyan kerülhet a vendégmunkásokkal a betegség Magyarországra, ebből a cikkből megtudhatod.

Japán az évszázad viharára készül

Egy hónappal a legutóbbi tájfun után várhatóan az évszázad eddigi legerősebb vihara éri el lassan Japán középső részét. A Hagibis pusztító erejű széllökéseket, hatalmas hullámokat és rekordmennyiségű csapadékot hoz Japán északkeletit részétől a sziget nyugati térségéig. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Szeles időre készüljünk hétvégén

Napsütéses, esőmentes hétvége áll előttünk, a megszokottnál enyhébb idővel – Japánnal ellentétben tájfuntól nem kell tartanunk, a szél azonban többfelé megélénkül. Hajnalban sűrű ködre kell készülni. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar-német Eb-meccs: példátlan fejleményről számolt be...

képcím

Szijjártó: Ha bármilyen üzenetük van, azt szívesen...

képcím

Padlógázzal tolja a Fidesz a kampányhajrában, országszerte...