Nagy pofont kapnak az építkezők, házfelújítók

Startlap - Startlap
Öröm az ürömben, hogy a drágulás előtt nem kell felvásárlási lázra számítani. Délelőtti hírösszefoglaló.

Getty Images

Nagy pofont kapnak az építkezők, házfelújítók

Az áremelés szinte minden építőanyagot érint, az energiaintenzív területet kevésbé, a többit nagyobb mértékben. Felvásárlási lázra ugyanakkor nem kell számítani, mivel raktárra senkinek sem volt lehetősége termelni az idén, így nincs mit felvásárolni. Részletek.

Orbán a teljes 13. havi nyugdíj kifizetését ígérte a következő hónapok alatt

A Fidesz vasárnapi kongresszusán hangzott el az ígéret. A miniszterelnök szerint a következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott. Bővebben.

Új bajnok: ez az ország legdrágább utcája

Helycsere történt az ország legdrágább utcáinak toplistája élén. Az is kiderült, hogy melyik a legolcsóbb az ingatlanpiacon. Részletek ebben a cikkben.

Januártól drasztikusan drágulhatnak a pékáruk

Getty Images

Drasztikus áremelkedési folyamat kezdődött az elmúlt hetekben a tőzsdei termékek piacán, így a búza, kukorica esetén is, és ez hamarosan megjelenik a liszt és kenyér árában is. Ha érdekel, mennyivel drágulhatnak januárban a pékáruk, kattints ide.

Ezt hozta a 480 forintos benzinár a kutakon

Úgy fest, nincsenek nagy sorok, ha van is nagyobb forgalom, az nem plusz negyed vagy fél órás várakozást jelent a szokásoshoz képest. Beszámoló a maximált üzemanyagárak bevezetésének első óráiról itt.

Ausztria szigorít: váratlan hírt kaptak a beoltottak

Wolfgang Mückstein osztrák egészségügyi miniszter további szigorításokat akar a koronavírus-járvány megfékezésére. Ám ezúttal már nem csak az oltatlanokat korlátozná Ausztria. Ha érdekel, mire számíthatnak az oltottak a szomszédban, innen kiderül.

41 milliót kapott az NMHH lemondott elnöke

MTI/Szigetváry Zsolt

Karas Monika “új szakmai kihívásokat” keresett, amit az Állami Számvevőszéknél meg is talált, ahol havi bruttó 4,2 millió forintot keres már novembertől. Mégis 35 millió forinttal kártalanítják, amiért egy évig nem helyezkedhet el a médiában. Részletek.

Az ország legnagyobb harcsája került horogra

A gigantikus példány 3 órányi küzdelem után elmenekült. A ritkaságszámba menő, izgalmas esetről itt olvashatod el a beszámolót.

Hamarosan mozgalmassá válik időjárásunk

Szerdán egy mediterrán ciklon felhő-, és csapadékrendszere éri el hazánkat, amelynek hatására változékonyabbra, csapadékosabbra fordul időjárásunk. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...