Nagy Feró kockára tette a családi vagyont

Mindent egy lapra tett fel a koncertje kedvéért.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-21 23:28

Nagy Feró karrierje negyven éve indult meg igazán, amikor összehozta az azóta is népszerű zenekarát, a Beatricet. A zenész és csapata ez alkalomból nagyszabású életműkoncertet adott, ami bizony komoly kockázatot jelentett szeretteinek, hiszen Feró a családi vagyont tette kockára.

Felesége beleegyezése nélkül fizette be ugyanis a több mint kétmilliós foglalót, és csak reménykedni tudott abban, hogy nem az ablakon dobta ki a pénzt.

Ha engem kérdezel, rengeteget fizettem azért, hogy kibéreljem az Arénát. Ha azonban egy vállalkozónak mondanád, ő csak nevetne az összegen. Ment a srácok között a vita, hogy csináljuk, ne csináljuk. Majd egyszer csak fogtam magam, bementem a koncerthelyszínre, és kifizettem a foglalót. Nem titok, hogy két-két és fél millió forintról van szó. Másnak lehet, hogy meg sem kottyan, de nekem ez nagyon sok pénz. Mikor meséltem otthon a feleségemnek, majdnem elájult, hiszen megtudta, hogy elköltöttem a család félretett tartalékát. De már akkor is mondtam neki, hogy ne aggódjon, jól fog sikerülni a buli. Sok ember eljön, és még a végén gázsit is fogunk kapni

– nyilatkozta a a Star magazinnak Feró, miután sikeresen kitermelte a koncert azt az összeget, amit kivett a családi kasszából.

Persze azért büszkén mesélte el azt is, hogy milyen tömeg volt a bulin, hogy megünnepeljék őt és a Ricsét is:

Kilencezren voltak körülbelül a koncerten, többen be sem fértek volna, hiszen ennyire béreltük ki a komplexumot, így megmenekült a családi vagyon is. Nem titok, nagy költségeink voltak, a reklámokba nagyon sokat öltünk bele. A jegyiroda profizmusa azonban közrejátszott a hatalmas sikerben.

 

Címlapkép: MTI / Mohai Balázs

Címkék:

koncert Nagy Feró

Mai nap hírei

Készül a magyar–osztrák vakcina,Pécs és Bécs összefog

168ora.hu2 órája

Ezt teszi Keleti Andrea és anyukája a fittségért

napidoktor.hu6 órája

Gyurcsány Ferenc elmondta melyik vakcinával oltatja be magát

propeller.hu6 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu8 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu9 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu10 órája

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit

digitalhungary.hu11 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu19 órája