Nagy Feró kockára tette a családi vagyont

Startlap - Startlap
Mindent egy lapra tett fel a koncertje kedvéért.

Nagy Feró karrierje negyven éve indult meg igazán, amikor összehozta az azóta is népszerű zenekarát, a Beatricet. A zenész és csapata ez alkalomból nagyszabású életműkoncertet adott, ami bizony komoly kockázatot jelentett szeretteinek, hiszen Feró a családi vagyont tette kockára.

Felesége beleegyezése nélkül fizette be ugyanis a több mint kétmilliós foglalót, és csak reménykedni tudott abban, hogy nem az ablakon dobta ki a pénzt.

Ha engem kérdezel, rengeteget fizettem azért, hogy kibéreljem az Arénát. Ha azonban egy vállalkozónak mondanád, ő csak nevetne az összegen. Ment a srácok között a vita, hogy csináljuk, ne csináljuk. Majd egyszer csak fogtam magam, bementem a koncerthelyszínre, és kifizettem a foglalót. Nem titok, hogy két-két és fél millió forintról van szó. Másnak lehet, hogy meg sem kottyan, de nekem ez nagyon sok pénz. Mikor meséltem otthon a feleségemnek, majdnem elájult, hiszen megtudta, hogy elköltöttem a család félretett tartalékát. De már akkor is mondtam neki, hogy ne aggódjon, jól fog sikerülni a buli. Sok ember eljön, és még a végén gázsit is fogunk kapni

– nyilatkozta a a Star magazinnak Feró, miután sikeresen kitermelte a koncert azt az összeget, amit kivett a családi kasszából.

Persze azért büszkén mesélte el azt is, hogy milyen tömeg volt a bulin, hogy megünnepeljék őt és a Ricsét is:

Kilencezren voltak körülbelül a koncerten, többen be sem fértek volna, hiszen ennyire béreltük ki a komplexumot, így megmenekült a családi vagyon is. Nem titok, nagy költségeink voltak, a reklámokba nagyon sokat öltünk bele. A jegyiroda profizmusa azonban közrejátszott a hatalmas sikerben.

 

Címlapkép: MTI / Mohai Balázs

Ez is érdekelhet

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Fotón, ahogy Hosszú Katinka vigasztalja a zokogó magyar úszót

képcím

Egy spanyol nő azt állítja, hogy Hajdú Péter az ő férje