Nagy Bandó: Márki-Zayban láttam meg "Mózest"

Startlap - Startlap
Nagyinterjú a hetvenöt éves, "népi urbánus és liberális keresztény" humoristával. Választás 2022 - a legfrissebb hírek.

2022. április 3-án országgyűlési választást tartanak Magyarországon. Alakíthat-e ötödik alkalommal kormányt Orbán Viktor? Képes lesz-e 12 év után kormányváltásra az ellenzéki összefogás? A kérdés nagyrészt ezekben a hetekben dől el. Kövesd velünk a kampány legfontosabb történéseit.  

Péter, ha összekapod magad, te leszel Magyarország következő miniszterelnöke

– mondta Nagy Bandó András 2017-ben Márki-Zay Péternek (MZP), amikor az megnyerte az időközi polgármester-választást Hódmezővásárhelyen. Megbánta-e a humorista, hogy 2014-ben megmártózott a nagypolitikában? Fellépne MZP-s, illetve fideszes kampányeseményen? Mit gondol MZP “fura mondatairól”, és mi a véleménye Orbán Viktor beszédeiről? Interjú Nagy Bandó Andrással.

Ez történt még az elmúlt órákban:

  • Varga Judit: Sok szeretettel várjuk Magyarországra az Ebesz megfigyelőit! Az igazságügyi miniszter reagált az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet javaslatára. Íme.
  • Orbán és Márki-Zay tisztességét, szavahihetőségét és vezetői képességeit is mérte a Nézőpont Intézet. A kormányközeli intézet friss kutatásának eredményeit itt találod.
  • Gyűjtésbe kezdett egy civil szervezet, hogy eljuttassa az urnákhoz az angliai magyarokat. Miért van erre szükség? Innen kiderül.
  • A Fidesz-KDNP 106 parlamenti képviselőjelöltje között mindössze hét nőt találunk. A kormánypárt fiatalítási kísérletének sincs sok nyoma a jelöltállításban. Diplomások számában viszont jobban állnak. De hogyan teljesít ezeken a területeken az ellenzék? Részletek ebben a cikkben.

 

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Orbán: Az a jó, ha az árstopok eltűnnek a rendszerből

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...