Nádai Anikó nem posztol a kisfiáról, ezért követői azt hitték, otthonba adta a gyerekét

Startlap - Startlap
Legfeljebb a születésnapján szokta megmutatni Patrikot, amiből rögtön le is szűrték az egyértelmű következtetést. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/LifeTV

Nádai Anikó nem posztol a kisfiáról, ezért követői azt hitték, otthonba adta a gyerekét

A műsorvezető legfeljebb a születésnapján szokta megmutatni Patrikot, amiből rögtön le is szűrték az egyértelmű következtetést. A különös sztoriba ebben a rövid videóban avat be Nádai.

Eszenyi Enikő Kecskeméten új ember lett: “Szinte cuki”

Verbális erőszak, nyilvános megalázás, agresszió: többek között erre panaszkodtak a Vígszínház dolgozói, amikor kirobbant a nagy Eszenyi-botrány. A teátrumot elhagyó művésznő jelenleg a Kecskeméti Katona József Színházban rendez, egy ottani kollégája pedig egész más képet fest Eszenyi Enikőről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rúzsa Magdi friss fotókat osztott meg hatalmas pocakjáról: megmutatta, hogy ment a vizsgálat az orvosnál

A három babával várandós Rúzsát folyamatosan figyelik az orvosok, és habár nagyon jó kezekben van, megviseli a terhesség, már most úgy érzi magát, mintha a 9. hónapban járna. A hasa méreteit elnézve nem véletlenül. Fotók és további részletek itt.

Demjén Ferenc: A legutolsó bulin még ott volt mellettem Balázs Fecó és Kóbor János Mecky, a szívem szakad bele

MTI/Kovács Tamás

Idén 23. alkalommal kerül sor Demjén szokásos évzáró koncertjére, amelyre már lelkesen készül, annak ellenére, hogy a jubileumi esemény nagyon szomorú lesz. Két évvel ezelőtt Balázs Fecó és Kóbor János vele együtt álltak utoljára a színpadon. Bővebben.

Rubint Réka mellműtétje óta alig pár nap telt el, de máris edz

Schobert Norbi felesége szerdán kapott új melleket, de szombaton már a futópadról jelentkezett be. Videó és további részletek itt.

Ördög Nóráék karácsonyfáját is megtépázta a szél

Az akarattyai kisbolt előtt felállított fenyő viszonylag megúszta az erős széllökéseket, de így is elég látványos, hogy valami nem stimmel. Ha kíváncsi vagy, hogy fest Ördög Nóra és Nánási Pál balatoni karácsonyfája, akkor katt ide.

Pokrivtsák Mónika interjút adott: kiderült, miért légiutaskísérő lett Amerikában, és nem tévés

Palik László hiánypótló Hová tűnt sorozatában ezúttal az RTL Klub hőskorának műsorvezetőjével beszélgettek. Pokrivtsák “igen jómódú, dollármilliomos” hírű férjéről, tengerentúli munkáiról, egészségügyi problémáiról és még sok minden másról. Interjú.

Tornóczky Anita elmesélte, hogyan karácsonyoznak: még több kutyával

Medgyessy Péter nevelt lányának egy különleges ünnepi hagyománya van, amelyre saját bevallása szerint “fegyverrel kényszeríti” párját. További specialitásuk, hogy még a szokásosnál több állat vendégeskedik náluk az év végén. Bővebben.

Karikó Katalinról nevezte el újszülött kislányát egy amerikai házaspár

A Virginia állambeli orvos és férje azt mondja, a magyar biokémikus munkája megváltoztatta a világot. Karikó Katalin gratulált. Erre a linkre kattintva megnézheted a virginiai Katalint szüleivel, és elolvashatod Karikó Katalin kommentárját.

Több év után először Matthew McConaughey meseszép feleségével jelent meg a vörös szőnyegen

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Camilla Alves és a világhírű színész két közös gyermek után, 2012 nyarán kötöttek örök hűséget, majd ugyanezen év decemberében született meg harmadik babájuk. A család legutóbb 2,5 évvel ezelőtt jelent meg nyilvános eseményen együtt, a napokban pedig Alves és McConaughey kettesben vonult fel egy animációs film premierjén. Fotók.

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa kinevezte Karikó Katalint

képcím

Karikó Katalin és Krausz Ferenc átvette a Nobel-díjat

képcím

Hamász-vezető: A harc behatolt a cionista entitás szívébe - A...