Nádai Anikó kiakadt: "Kérek mindenkit, aki ‘jót akar’, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával"

Startlap - Startlap
Nádai Anikóhoz is eljutottak a férjéről szóló "pikáns" felvételek, amelyek a tejfakasztón készültek. Bulvárösszefoglaló.

Nádai Anikó kiakadt: “Kérek mindenkit, aki ‘jót akar’, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával”

Az újdonsült anyuka közösségi oldalán jelezte, hogy eljutottak hozzá a “pikáns” felvételek Hajmásy Péterről és a szombati tejfakasztóról, egyúttal gyorsan kiderült, hogy nem túlzottan érdekli őt az ügy, az viszont már annál inkább, hogy férjét bizonyítékok nélkül vádolják az emberek. Részletek.

Vajna Tímea egy Lamborghiniben látta meg a megboldogult Andy Vajnát

Andy Vajna özvegye a limezöld sportkocsi rendszámtábláján végezte el sajátos betű- és számmisztikáját, majd megállapította, hogy egy égi jelnek volt tanúja a franciaországi Saint-Tropez-ban, ami bizonyítja, hogy elhunyt férje még mindig vigyáz rá. Íme a fotó és Vajna Timi kommentárja.

Egymás után bukkannak fel a hírességek a legnépszerűbb budapesti éttermekben

Megkezdődött a Dűne második részének forgatása, és egyelőre úgy tűnik, a trilógia színészeivel főleg akkor futhatunk össze, ha szeretünk jókat enni. Zendayával a KIOSK-ban fotózkodtak, Stellan Skarsgårdot pedig a nagy múltú Rosensteinben szúrta ki a tulajdonos.

Ujlaki Dénes: Egészséges rákos beteg vagyok

A Katona József Színház legidősebb, 77 éves művészét először hét évvel ezelőtt diagnosztizálták rákkal. Ujlaki nyíltan beszélt halálfélelméről, amivel még hívő emberként is rendkívül nehéz megküzdenie. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Egy Los Angeles-i pincérnő leleplezte a hollywoodi sztárokat: kiderült, ki kedves, ki bunkó és ki mit rendel

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A pontos munkahelyét meg nem nevező Annie Bond olyan helyen dolgozik, ahol sűrűn megfordulnak világhírű művészek. A pincérnő öt év tapasztalatát osztotta meg a nyilvánossággal, amikor olyan nagy nevekről árulta el, hogyan viselkednek vendégként, mint Keanu Reeves, Lady Gaga vagy Drew Barrymore. Ha kíváncsi vagy a tapasztalataira, kattints.

Így búcsúzik a stáb a Keresztanyutól

Egy stábfotó, pontosabban alighanem az utolsó stábfotó jelent meg az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozatának alkotóiról, a Keresztanyu ugyanis elérkezett a forgatás végéhez. A tévében még fut a sorozat, de a negyedik évaddal együtt az egész széria véget ér. Gömöri András Máté fényképe erre a linkre kattintva található.

Berki Mazsi: Ezt a szerelmet, amit mi éreztünk, azt én kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer

A májusban elhunyt médiasztár felesége Palik László vendégeként mesélt, eleinte olyan könnyed kérdésekről, mint gyermekkora, de a Berki Krisztiánhoz fűződő kapcsolata és múlni nem akaró gyásza megkerülhetetlen téma. Berki Renáta úgy fogalmazott, férje halála egy örökké tartó rémálmot jelent, és ha lennének ellenségei, sem kívánná nekik azt, amit ő érez. Videó és további részletek itt

Tóth Gabi a nyaralásáról: “Biztosra vettem, hogy meg fogok halni”

A halálközeli élményt egy darázscsípés hozta el az arra allergiás énekesnő életébe. Valószínűleg nem árulunk el túl nagy titkot azzal, hogy jelezzük: Tóth Gabi végül életben maradt. Drámai kalandjáról mindenesetre egy egész blogbejegyzés született, amelyet itt találsz.

Liptai Claudiának nagy vágya teljesült: új területen próbálta ki tehetségét

Liptai “reggel 9-kor egy vállalatnyi embernek” tartott különleges előadást, amelynek során ezúttal nem színészi képességein volt a hangsúly. Az is kiderült, hogy eddigi szokásaival szakítva életmódváltásba kezdett. Bővebben.

Katalin hercegné még búvárruhában is felülmúlhatatlan

Ian Vogler – Pool/Getty Images

Vilmos herceg felesége híres örökké tökéletes megjelenéséről, és arról, hogy habár mindig minden körülmények között betartja az uralkodói család szigorú szabályait, valahogy sikerül megúsznia, hogy unalmas legyen. Nem volt ez másként a Nagy-Britannia Vitorlás Nagydíján, ahol Katalin is versenybe szállt. Galéria.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól