Na, mivel utazhatott Orbán a montenegrói meccsre?

Startlap - Startlap
A műtőasztalon halt meg egy kismama Tatabányán, nyomoz a rendőrség. Drámai részleteket mesélt egy kamionos az M5-ösön történt hajnali balesetről. Novák Katalin már egy második akciótervet emleget. Hírösszefoglaló.

Mit tippelsz, mivel mehetett Orbán Viktor a montenegrói meccsre?

Orbán Viktor szeptember 5-én délelőtt még javában a magyar fővárosban volt, egészen pontosan a Várkert Bazárban megrendezésre került demográfiai csúcson mondott beszédet. Ehhez képest ugyanezen a napon este már az autóval 11 órára fekvő Podgorica stadionjában szurkolt a magyar focicsapatnak. Hogyan lehetséges ez a bravúr? A nyomok alapján nem Wizzairrel utazott… A részletekért ide kattints.

A műtőasztalon halt meg egy kismama Tatabányán, nyomoz a rendőrség

A tatabányai Szent Borbála Kórházban a múlt héten történt eset részletei itt elérhetők.

“Nyomtam a dudát, de nem lassított” – drámai részleteket mesélt egy kamionos az M5-ösön történt hajnali balesetről

Éjjel háromnegyed kettő körül Felsőpakony határában halálos baleset történt az M5-ösön, mivel egy nő gyermekével együtt a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára. A tragikus balesetről megrázó nyilatkozatot adott egy kamionos szemtanú ebben a cikkben.

Novák Katalin már egy második akciótervet emleget

Visszatérnék kicsit a demográfiai csúcsra, ezúttal azért, mert Novák Katalin itt ejtette el egy beszélgetés során egy második családvédelmi akcióterv ötletét. Ha kíváncsi vagy, mint mondott a család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkár, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A fideszes médiaholding elnöke kimondta, mi a célja a kormánysajtónak

Fotó: MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel

A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának élére márciusban kinevezett Szánthó Miklós egy nagyon tanulságos beszédet tartott a kormány szervezésében lebonyolított azon a bizonyos III. Budapesti Demográfiai Csúcson. A kormánypárti sajtót élesen bíráló korábbi vezető helyére beültetett Szánthó megfogalmazta az alapítvány céljait, ami után nem csoda, ha sokan kirekesztve érzik majd magukat. Felszólalásának fontosabb részleteit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Itt vannak az új öngyilkossági statisztikák: 2010 óta drámaian csökkennek a számok, de van két demográfiai csoport, akikért még mindig nagyon aggódhatunk

Az öngyilkosság megelőzésének szeptember 10-i világnapja alkalmából a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben ismertették a legfrissebb hazai öngyilkossági statisztikákat. Inkább a nők, vagy inkább a férfiak vetnek véget az életüknek? Milyen módszerrel végeznek magukkal a legtöbben? Milyen probléma áll az esetek 90 százalékában az öngyilkosságok hátterében? Többek között ezekre az érdekes kérdésekre ad választ ez a cikk.

Gyurcsány Ferenc szerint a barátai után “törvényszerűen bukni fog Orbán is”

Gyurcsány Ferencis megemlékezett Facebook-oldalán Boris Johnsonról, miután a brit parlament tegnap elutasította a miniszterelnök tervét a megegyezés nélküli brexitről és az előrehozott választásokról. A DK-elnök ezt az eseményt is kihasználta arra, hogy Orbán Viktorra terelje a témát. Gyurcsány Ferenc elmélkedését ezen az oldalon követheted végig.

A Sajókazai önkormányzat mintha gondosan ügyelt volna arra, hogy éppen a leginkább rászoruló családok ne kaphassanak iskolakezdési támogatást

A 2019. évi szociális juttatások terhére iskolakezdési támogatást nyújt Sajókaza önkormányzata. Igen ám, de mintha a képviselő-testület direkt úgy fogalmazta volna meg a rendeletet, hogy az éppen a legkiszolgáltatottabb gyermekeket zárja ki a juttatásból. Ha érdekel, hogyan sikerült ez nekik, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagy bejelentést tett Puzsér Róbert

Fotó: MTI/Kovács Attila

Puzsér Róbert és kampányfőnöke, Zaránd Péter rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtt egy jelentős eredmény apropóján. Innen kiderül, miről van szó. 

Egy angol úriember mindig úriember marad, még akkor is, amikor elküldi Boris Johnsont a fenébe

Amikor egy britet igazán feldühítenek, az egészen fantasztikus pillanatokat szül, Boris Johnson miniszterelnöknek köszönhetően pedig egymást érik ezek a nagyszerű másodpercek. Legutóbb Hugh Grant remek Twitter-bejegyzését élvezhettük, most viszont egy ismeretlen angol férfinak lehetünk hálásak egy zseniális párbeszédért. Az úr Leedsben találkozott Johnsonnal az utcán, és úgy küldte őt melegebb éghajlatra, ahogy arra csak ennek a borús szigetországnak a lakói képesek. A komikus találkozóról itt nézhetsz meg egy videót.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Vágó István búcsúztatása: az ATV élőben közvetíti