Na, mivel utazhatott Orbán a montenegrói meccsre?

A műtőasztalon halt meg egy kismama Tatabányán, nyomoz a rendőrség. Drámai részleteket mesélt egy kamionos az M5-ösön történt hajnali balesetről. Novák Katalin már egy második akciótervet emleget. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-06 17:17

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Mit tippelsz, mivel mehetett Orbán Viktor a montenegrói meccsre?

Orbán Viktor szeptember 5-én délelőtt még javában a magyar fővárosban volt, egészen pontosan a Várkert Bazárban megrendezésre került demográfiai csúcson mondott beszédet. Ehhez képest ugyanezen a napon este már az autóval 11 órára fekvő Podgorica stadionjában szurkolt a magyar focicsapatnak. Hogyan lehetséges ez a bravúr? A nyomok alapján nem Wizzairrel utazott… A részletekért ide kattints.

A műtőasztalon halt meg egy kismama Tatabányán, nyomoz a rendőrség

A tatabányai Szent Borbála Kórházban a múlt héten történt eset részletei itt elérhetők.

“Nyomtam a dudát, de nem lassított” – drámai részleteket mesélt egy kamionos az M5-ösön történt hajnali balesetről

Éjjel háromnegyed kettő körül Felsőpakony határában halálos baleset történt az M5-ösön, mivel egy nő gyermekével együtt a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára. A tragikus balesetről megrázó nyilatkozatot adott egy kamionos szemtanú ebben a cikkben.

Novák Katalin már egy második akciótervet emleget

Visszatérnék kicsit a demográfiai csúcsra, ezúttal azért, mert Novák Katalin itt ejtette el egy beszélgetés során egy második családvédelmi akcióterv ötletét. Ha kíváncsi vagy, mint mondott a család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkár, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A fideszes médiaholding elnöke kimondta, mi a célja a kormánysajtónak

Fotó: MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel

A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának élére márciusban kinevezett Szánthó Miklós egy nagyon tanulságos beszédet tartott a kormány szervezésében lebonyolított azon a bizonyos III. Budapesti Demográfiai Csúcson. A kormánypárti sajtót élesen bíráló korábbi vezető helyére beültetett Szánthó megfogalmazta az alapítvány céljait, ami után nem csoda, ha sokan kirekesztve érzik majd magukat. Felszólalásának fontosabb részleteit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Itt vannak az új öngyilkossági statisztikák: 2010 óta drámaian csökkennek a számok, de van két demográfiai csoport, akikért még mindig nagyon aggódhatunk

Az öngyilkosság megelőzésének szeptember 10-i világnapja alkalmából a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben ismertették a legfrissebb hazai öngyilkossági statisztikákat. Inkább a nők, vagy inkább a férfiak vetnek véget az életüknek? Milyen módszerrel végeznek magukkal a legtöbben? Milyen probléma áll az esetek 90 százalékában az öngyilkosságok hátterében? Többek között ezekre az érdekes kérdésekre ad választ ez a cikk.

Gyurcsány Ferenc szerint a barátai után “törvényszerűen bukni fog Orbán is”

Gyurcsány Ferencis megemlékezett Facebook-oldalán Boris Johnsonról, miután a brit parlament tegnap elutasította a miniszterelnök tervét a megegyezés nélküli brexitről és az előrehozott választásokról. A DK-elnök ezt az eseményt is kihasználta arra, hogy Orbán Viktorra terelje a témát. Gyurcsány Ferenc elmélkedését ezen az oldalon követheted végig.

A Sajókazai önkormányzat mintha gondosan ügyelt volna arra, hogy éppen a leginkább rászoruló családok ne kaphassanak iskolakezdési támogatást

A 2019. évi szociális juttatások terhére iskolakezdési támogatást nyújt Sajókaza önkormányzata. Igen ám, de mintha a képviselő-testület direkt úgy fogalmazta volna meg a rendeletet, hogy az éppen a legkiszolgáltatottabb gyermekeket zárja ki a juttatásból. Ha érdekel, hogyan sikerült ez nekik, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagy bejelentést tett Puzsér Róbert

Fotó: MTI/Kovács Attila

Puzsér Róbert és kampányfőnöke, Zaránd Péter rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtt egy jelentős eredmény apropóján. Innen kiderül, miről van szó. 

Egy angol úriember mindig úriember marad, még akkor is, amikor elküldi Boris Johnsont a fenébe

Amikor egy britet igazán feldühítenek, az egészen fantasztikus pillanatokat szül, Boris Johnson miniszterelnöknek köszönhetően pedig egymást érik ezek a nagyszerű másodpercek. Legutóbb Hugh Grant remek Twitter-bejegyzését élvezhettük, most viszont egy ismeretlen angol férfinak lehetünk hálásak egy zseniális párbeszédért. Az úr Leedsben találkozott Johnsonnal az utcán, és úgy küldte őt melegebb éghajlatra, ahogy arra csak ennek a borús szigetországnak a lakói képesek. A komikus találkozóról itt nézhetsz meg egy videót.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu18 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája