Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a kormány képvisel

Startlap - Startlap
Állítása szerint soha senkit nem akart politikai ügyekben meggyőzni, a Fidesz frakcióvezető-helyettesének oldalán mégis Muri Enikővel kampányolnak. Bulvárösszefoglaló.

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a kormány képvisel

Az énekesnő úgy érzi, indokolatlanul sok támadást kapott az újradolgozott Nemzeti Dal, és amiatt a bizonyos “oh, yeah” miatt, amit az ő hangján költöttek bele Petőfi Sándor forradalmi szerzeményébe. Muri Enikő azt mondja, nem a kritizált sor, hanem kormánypárti érzelmei miatt bántják. Bővebben.

Doszpot Péter: Voltak nagyon komoly gyerekgyilkosságaink, ezeket kitörölném az agyamból, emlékszem mindegyikre

Az első napon, amikor bementem, még rendőrigazolványom se volt, és történt ott egy gyilkosság. Konkrétan az egyik barátomnak a nagyapját ölték meg. Kivezényeltek, és egyszer csak megjelentek Pest megyéből az ikonikus gyilkossági zsaruk, és hát fantasztikus volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának volt vezetője önkéntes járőrként kezdte karrierjét, és azóta sem szereti, hogy sztárrendőrnek hívják. Az egykori zsarut Palik László kérdezte futás közben emlékeiről, amiket szívesen elfelejtene: nyomozói múltjának darabjairól, és arról, amikor hároméves korában egyik lánya kis híján meghalt. Interjú.

HVG: Várkonyi Andrea reklámcége csak Mészáros Lőrinc miatt halmozza a sikereket

A Whitedog Media, amely ugyan előszeretettel indul szakmai versenyeken, az eredményeikben viszont már nincs sok köszönet, egy szempontból emelkedik ki versenytársai közül. A cég már működése első három hónapjában közel 130 milliós forgalmat termelt, miközben se honlapjuk, se Facebook-oldaluk nincs. A “különös” helyzet magyarázatáért erre a linkre kell kattintani.

Új hírek érkeztek Révész Sándorról: “A neje mentette meg Sándort”

A Generál és a Piramis énekesét hétfőn sztrók miatt szállították kórházba. Volt felesége, Zalatnay Sarolta megszólalt Révész Sándor állapotáról. Bővebben.

Rejtélyes betegség terjed az NCIS forgatásán

Sonja Flemming/CBS via Getty Images

Az NCIS – Tengerészeti helyszínelők című sorozat kaliforniai forgatásán tömeges rosszullét ütötte fel a fejét, több mint 18 stábtag produkált nagyon hasonló tüneteket. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor itt folytasd az olvasást.

Szabó Győző meghatódva nyilatkozott a Jászai Mari-díjról

Nem először beszélt arról, hogy kívülállónak érzi magát szakmájában, mivel sosem végezte el a főiskolát, diplomája egy egészen más területről származik. Szabó Győző a Reggeli vendége volt. Részletek.

Kiderült, ki érkezik Bata Éva helyére A mi kis falunkba

Bereczki Zoltán nején túl Lengyel Tamás és Lovas Rozi is távozik a sorozatból, de őket senki sem fogja váltani, szerepüket ugyanis kiírták a forgatókönyvből. A kocsmárosnét alakító Bata Éva utódja egy kevésbé ismert, ugyanakkor filmes és színpadi szerepeket egyaránt a háta mögött tudó színésznő, aki az RTL Klub reggeli műsorába ment be mesélni új feladatáról. Videó és további részletek itt.

Szilágyi Szilvi: “Könyörögtem a szüleimnek, hogy műttessék meg a szemem, legyen olyan, mint a többi gyereké”

A magyar apától és vietnámi édesanyától Magyarországon született Szilágyi Szilvi számára hosszú út vezetett odáig, hogy elfogadja, sőt büszkén vállalja ázsiai gyökereit. Ma már azt mondja, “imádja”, hogy félvér. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Stohl Andrásra a lányának kellett rászólnia, hogy fogadja végre el az udvarlóikat

“Az elején nagyon nehezen viseltem” – fogalmazott Stohl, amikor a lányos apaság egyik klasszikusnak titulált árnyoldaláról kérdezték. A színész roppant rövid, de izgalmas interjút adott a TV2-nek, amelyben apró magánéleti titkairól beszélt. Videó.

Antonio Banderas interjút adott az nlc.hu-nak: “Évtizedek teltek el, és én még mindig önbizalomhiánytól szenvedek. Annyi változott csupán, hogy ma már ezt el tudom rejteni”

Pablo Cuadra/WireImage

Emlékszem, amikor először jártam a Velencei Filmfesztiválon évtizedekkel ezelőtt, gyakorlatilag összeszartam magam félelmemben attól, hogy másnap ki kell ülnöm egy sajtótájékoztatóra és újságírók kérdéseire kell válaszolnom.

Antonio Banderas új vígjátéka némileg filmtörténeti jelentőséggel bír, ugyanis most került sor először arra, hogy ne csak ugyanabban a filmben, de közös jelenetben is szerepeljen barátjával, Penélope Cruzzal. Ennek alkalmából egy tengerparti kávézóban elárulta, mi volt a legextrémebb rendezői kérés felé, mesélt viszonyáról nevelt lányával, Dakota Johnsonnal, beszélt a félelmeiről, és azokról az erős nőkről, akik meghatározó szerepet játszottak életében, no és persze Penélope Cruzról. Interjú.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Csaba Schumy)

Ez is érdekelhet

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...

képcím

Mészáros Lőrinc ismét a leggazdagabb magyar: 591,3 milliárd...