Mostantól itthon is kapható a műhúsos hamburger

Elvileg a szendvics kifejlesztését az a kihívás motiválta, hogy a hússal együtt ne kelljen az ízélményről is lemondani. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-11-12 18:22

MTI Fotó: Balázs Attila

Keddtől már nálunk is kapható a hamburger, ami sosem látott még húst

Rebel Whopper névre hallgató szendvics műhússal lesz kapható.  További információkért erre a linkre kattints.

Bencsik szerint meg kéne értetni a szavazókkal, hogy az új jobboldali milliárdosok esetében “nem arról van szó, hogy loptak, hanem szerencsésen versenyeztek”

És nem kell őket szégyellni, mert nincs azzal semmi baj, ha nem egy “komcsi”, hanem egy jobboldali cég nyeri a tendereket – tette hozzá Bencsik András a Sajtóklub hétfői, minden idők egyik legkeserűbb adásában, amelyet a Fidesz csúfos jászberényi vereségének szenteltek. Aki esetleg lemaradt róla: a településen októberben még csak 14, majd az ismételt önkormányzati választáson már 3758 szavazatos különbséggel vert rá a jobbik (és egyben az ellenzéki összefogás) jelöltje a kormánypártira.

Ezt már Bayer  Zsolték sem hagyhatták szó nélkül, gyakorlatilag az egész műsorban sorolták a jobbnál jobb ötleteket arról, hogyan lehetne megmenteni a NER-t. A címben kiemelt ezek közül csak az egyik, a továbbiakért ide kattints, ahol rövid videókat is mutatnak az adásból, így azt is megnézheted, Bencsik tényleg azt mondta a jobboldali milliárdosokról, amit.

600 milliárdra büntetnék Magyarországot a rendszerszintű szabálytalanságok és korrupció miatt

Az összeget Jávor Benedek számolta ki az Európai Bizottság 2018-as költségvetési zárszámadásának keretében a Költségvetési ellenőrző bizottság számára készült kérdőív adatai alapján. Hozzátette: a baj azonban nem áll meg ott, hogy ki kell fizetni az ország éves költségvetésének 2,5 százalékára rúgó gigabüntetést. Az ügy kapcsán Jávor Benedek nem mulasztotta el felemlegetni a nemrégiben újraválasztott Polt Péter “fáradhatatlan munkáját”Részletek itt.

Vigyázat: csalók ajánlják a tízezres kupont, nem a Tesco

Fotó: Balint Porneczi/Bloomberg via Getty Images

Hogy biztosan ne válj a hamis  nyereményjáték áldozatává, ezt a cikket érdemes elolvasni.

A KDNP a tankötelezettség visszaállítása helyett a szülőkre gyakorolna nyomást

A kereszténydemokrata Hollik István módosító javaslatot nyújtott be az új szakképzési törvényhez, amelyet ebben a cikkben ismertetnek. 

Feltörték az erzsébetvárosi önkormányzat honlapját, és aztán elég csúnya dolgokat írtak ki rá

Kétszer is meghackelték a honlapot, majd trágár szövegeket írtak ki Niedermüller Péter DK-s polgármesterről. A polgármester megjegyezte: a támadás éppen akkor történt, amikor elkezdtek közzétenni a hivatal korábbi években kötött szerződéseit, benne igen érdekes tételekkel. Arról, mik kerültek fel az oldalra, valamint miként reagált a helyzetre a kerületvezetés, itt írnak.

Karácsony Gergely belengette Budapest kilépését a kukaholdingból, ez a gigantikus pénznyelő összeomlását jelentheti

A főpolgármester a kormány múlt heti ülésén vetette fel, hogy kiléptetné Budapestet a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. díjbeszedési rendszeréből, amely alig pár éves működése alatt milliárdos nagyságrendű tartozást halmozott fel, és ezt természetesen a főváros sem úszta meg. Ha Karácsony ötlete megvalósul, annak életbevágó következményei lehetnek a kukaholding számára. Minderről bővebben ebben a cikkben tájékozódhatsz. 

Gyárfás Tamás egy órán keresztül olvasta a tárgyalásán a védekezését

A médiavállalkozó a Fővárosi Törvényszék keddi előkészítő ülésén hosszasan tagadta bűnösségét, vagyis azt, hogy ő lett volna a felbújtó a Fenyő-gyilkosságban. Ha érdekel, hogyan zajlott a tárgyalás, és hogyan védte magát az Úszószövetség egykori elnöke, akkor itt folytasd az olvasást.

Tudtad, hogy a nulla forintos bankszámlák között szinte alig van olyan, amelyik ténylegesen díjtalan?

Fotó: MTI/Kovács Attila

És plusz költségek akkor is akadnak, ha a számlavezetés és az alapdíj egyaránt nulla, de ilyen számlákból eleve alig van. De egyáltalán: miért kell fizetnünk azért, hogy a bank használhassa a pénzüket?  Innen kiderül. A tét nem kicsi: már a Magyar Nemzeti Bank is felszólalt a túl drága magyar bankszámlák miatt, és a különbségek hatalmasak lehetnek az egyes konstrukciók között: az átlagköltség 30 ezer forint, de van számla, amely ugyanolyan használat esetén 130 ezer forintba fájhat a tulajdonosának.

Pénzosztásról számolt be Varga Mihály: jól jártak a kisvállalkozások

Ha érdekelnek a bejelentés részletei, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.