Most Ördög Nóráék füredi kisboltjával van probléma

Startlap - Startlap
Indul az újratervezés a bolthálózat-tulajdonos Nánási házaspárnál. Heti bulvárösszefoglaló.

Most Ördög Nóráék füredi kisboltjával van probléma: „Érnek minket csalódások”

Csupán július 3-án nyílt meg Ördög Nóráék balatonfüredi kisboltja, de máris probléma akadt az üzlettel. Mutatjuk mi is az. 

Kasza Tibi: „Sokan féltenek, mi lesz velem a cimboráim nélkül”

Jól tudja, mennyire megváltozik az élete, ha meglépi azt, amit évek óta fontolgatnak a feleségével: kétlaki életre rendezkednek be. Bővebben.

Balázs: Azt mondtuk, ennek a tartós elszegényedés lesz a vége, és ez történik most

Sebestyén Balázs rádióműsorában nem először téma az orosz-ukrán háború, a műsorvezető szerint az EU “ostoba” szankcióinak az átlagemberek fizetik meg az árát. Balázs a rezsicsökkentés részleges beszüntetéséről is megszólalt. Bővebben.

Marsi Anikó az eljegyzése körüli felhajtásról: “Ez gusztustalan”

Marsi csatornája reggeli műsorában fakadt ki, amiért párja, Gábor, aki “egy szerelmes férfi, de nem közszereplő”, nem volt felkészülve a reakcióra, ami érkezett, miután naivan kiposztolt egy képet “gyönyörű menyasszonyáról”. Marsi Anikó azon is felkapta a vizet, hogy miért beszélnek lánykérésről az ő korában, és közben Orosz Barbara igyekezett visszafogni a hangulatot. Videó.

Így reagált Borbély Alexandra, amikor megtudta, hogy ikrei lesznek

Borbély Alexandra és Nagy Ervin féltve őrzi a magánéletét, azonban az életük nagyobb mérföldköveiről ők is beszámolnak. Részletek

Tóth Gabi kiakadt a bébiszitter óradíján: “Nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért”

Az énekesnő ismét a kormányzati Családbarát Magyarország Központ oldalán osztotta meg magánélete rejtelmeit. Tóth Gabi hosszú írásában alapos beszámolót adott arról, mivel borzolták a jelentkezők a kedélyeit, majd kifejtette, “hétköznapi életet” élnek, korántsem olyan színvonalon, mint ahogyan azt egyesek gondolják. Részletek.

Kulcsár Edina szerint G.w.M. “viccesen reagált” a szállodai dolgozónak, amikor azt mondta, “a rák egye ki a szemedet”

Az esetről videó készült, mivel G.w.M. élő közvetítést adott éppen, amikor a hotel munkatársa odalépett hozzájuk, és megkérte őket, halkítsák le a zenét. Kulcsár közölte, párja csak kimondja, amit gondol, és ő ezt “bírja”. Bővebben.

Mindeközben Kulcsár Edina egy másik témáról is nyilatkozott, ami nem először merül fel. A modellt gyakran vélik cigány származásúnak, ennek kapcsán elmesélte, hogyan cigányozták le gyerekként, és elárulta, mi az igazság a kérdésről. További információkért katt ide.

Révész Sándor különleges robottechnikával gyógyul

A 69 éves zenész mindent megtesz a teljes gyógyulása érdekében, a Tények Plusz kedd esti riportjából kiderült, egészen Szegedig utazott mecseki otthonából, hogy újra úgy tudjon mozogni, mint a stroke-ja előtt. Részletek

Gáspár Bea elárulta, mi okozhatta Győzike mentális betegségét: “Nem tudom, meddig tűrök még”

Miközben Gáspár Győző Palik Lászlónak elmesélte, heteken belül újra bevonul a pszichiátriára, felesége megosztott egy családi titkot, amely férje állapotának kialakulásához vezetett. Gáspár Bea nagyon nehezen viseli Győzike viselkedését, hozzátette ugyanakkor, hogy van egy tulajdonsága, amely minden problémát felülír a házasságukban. Bővebben.

Első Emelet: kibékíthetetlen ellentétek feszítik szét az együttest

MTI/Cseke Csilla
December 28-án különleges koncertet hirdetett meg a Papp László Budapest Sportarénába a nyolcvanas évek népszerű együttese, az Első Emelet. Valaki azonban a tagok közül nem lesz ott. Ide kattintva kiderül, ki is az. Címlapkép: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...