Kiemelt Hírek 2021. augusztus 19.

Molnár Gusztáv volt feleségének új férje bántalmazta a színészt: "Gipszben van a karom"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 19.
Újabb fejlemények láttak napvilágot a gyerekbántalmazással megvádolt Molnár Gusztáv ügyében. Bulvárösszefoglaló.

Molnár Gusztáv volt feleségének új férje bántalmazta a színészt: “Gipszben van a karom”

Fotó: Smagpictures

Ahogy arról mi is beszámoltunk, volt felesége gyermekbántalmazással vádolja Molnár Gusztávot, akivel az RTL Magyarország azonnali hatállyal megszakított mindenféle együttműködést. A színész most egy posztban számolt be a fejleményekről. Részletek.

Galambos Lajost kimenekítik, ha azt mondja: „Zorba”

MTI Fotó: Lakatos Péter

Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) újabb részleteket árult el a  Blikknek és a Borsnak arról, miként segített leleplezni egy bűnbandát, amely 200 millió forintot kért tőle, hogy enyhe ítéletet kapjon az ellene folyó eljárásban. A nem mindennapi esetről itt olvashatsz bővebben.

Babos Tímea megmutatta új szerelmét

Babos Tímea összejött az erőnléti edzőjével, Zoltánnal. A teniszező kihagyta az olimpiát, az utóbbi időben a karrierjében nem úgy halad, ahogy szeretne, ám a magánéletében szárnyal. Eddig nem beszélt a szerelméről, most viszont egy közös fotón mutatta meg a választottját. Itt megnézheted.

Bruce Willis orosz reklámjára nincsenek szavak

Egy orosz telekommunikációs cég reklámjában tűnt fel Bruce Willis, de csak deepfake-technológia segítségével. A cégnél megspórolták a színész orosz földre utaztatását, így digitálisan illesztették arcát egy dublőrre. Az eredmény itt látható.

Megszületett Scarlett Johansson második gyereke, ritka nevet kapott

Nyár elején derült ki, hogy Scarlett Johansson és férje, Colin Jost első közös gyereküket várják. A színésznő a terhessége alatt végig nagyon titokzatos volt, nem számolt be a részletekről, azt viszont azt a közösségi oldalukon bejelentették, hogy a napokban megszületett a pici. Fotót nem közöltek a babáról, de különleges nevét elárulták. Innen megtudhatod te is.

Nagy Alexa felismerhetetlen smink nélkül

A Survivorben nyilvánvalóan nem volt lehetősége sminkelni Nagy Alexandrának. Hogy mennyire nem, az ide kattintva egyből kiderül. 

Már a Survivor előzetesében balhé van

Már az előzetesben kiderült, hogy hatalmas viták várhatóak a Survivorben. Az éhség és a folyamatos kihívások elmérgesítik a hangulatot. Katt ide

Dér Heni 3 hónappal a kisfia születése után bátran pózol haspólóban

MTI Fotó: Kovács Tamás

Dér Heni évekkel ezelőtt életmódot váltott és nagyon kigyúrta magát. Az énekesnő mindig is büszke volt az izmaira, a terhesség alatt azonban hanyagolta az edzést, hiszen a kisfia egészsége volt az első. De most már újra edz, meg is mutatta, miként is néz ki haspólóban. 

Jennifer Lopez komoly döntést hozott Ben Affleck miatt

Úgy érzi, csak akkor lesz fair játékos új kapcsolatában Jennifer Lopez, ha maradéktalanul véget vet az előzőnek. Még akkor is, ha ez nagyon, nagyon sokba kerül majd neki. Részletek.

Keresés az oldalon