Kiemelt Hírek 2018. április 15.

Mogyoróval szelídítette meg a postás a varjút, aki rettegésben tartja fél Vancouvert

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 15.
A hírhedt állat rendszeresen a mekiben borzolja a kedélyeket, tavaly ellopott egy kést egy bűntény helyszínéről, és a szerencsétlen postás életét is teljesen megkeserítette. Mostanáig.

Egy vancouveri postás, Tyler McLeod már a munkáját se tudta elvégezni egy helyi híresség, a várost furcsa terror alatt tartó varjú miatt, írja a CTV News. Egy ügyes trükkel sikerült megszelídítenie a fékezhetetlennek tűnő állatot, akivel azóta legjobb barátságban vannak.

“Amikor felmentem a lépcsőn, rákezdett, hogy kár, kár, kár” – mondja a férfi, akit Canuck, a varjú minden nap megkarmolt és megcsípkedett. “Zuhanórepülésben a levelek közé vetette magát, és szétszórta őket.” A madár három címen teljesen ellehetetlenítette a küldemények kézbesítését.

Canuck városszerte híres, többek között arról ismert, hogy egy  bűntény helyszínéről ellopott egy kést, és a helyi McDonald’s rendszeres vendége.

“A mogyoró az én megváltásom. Azóta minden megváltozott, és tök jó fej lett” – mesélte a férfi, aki már együtt kézbesíti a leveleket a varjúval.

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon