Megvan, mennyivel emelkedhet a minimálbér összege

Úgy tűnik, hiába teljesített a vártnál jobban a magyar gazdaság. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-19 08:41

iStock

Jövőre is lesz minimálbér-emelés, a fő kérdés: mekkora?

A 2020-as minimálbérek pontos összegét várhatóan a december utolsó napján megjelenő Magyar Közlönyben hirdetik ki, de a Magyar Nemzet már most kiszámolta a várható emelkedést. Részletek ebben a cikkben.

Akik nem túl hálásak a Fidesznek

Hiába kedvezett sok szempontból a tehetősebb rétegeknek a kormánypárt 2010 óta, az utóbbi három szavazás során kevésbé tudta a drágább fővárosi környékeken lakókat a saját javára mozgósítani. Sőt, ami azt illeti, a budapestiek nem is igazán hálásak a kormánypártnak. 

Impeachment: megszavazták, eljárás indul Trump ellen

iStock

Trump a harmadik amerikai elnök, akivel szemben megindult az impeachment eljárás. De az eltávolítására nagyon kevés az esély

Kamupártok után kamuoldalak körül találták meg Seres Máriát

Több klikkvadász híroldal mögött is olyan szervezetekre és cégekre bukkant a HVG, amelyek a kamupártok ügyében elhíresült Seres Máriához és köréhez köthetők. Ha érdekel, hogy néz ki a teljes hálózat, és kik a szereplői, ebből a cikkből kiderül.

A rokonokat jelölték meg

Havonta 139,5 millió forintot fizet ki az állam járadékként az olimpiai érmes sportolók edzőinek. Több klasszis is közeli rokonát jelölte meg edzőként: Hosszú Katinka a nagypapáját, Kiss Gergely az apósát, Egerszegi Krisztina a nővérét, Cseh László az édesapját. Ha érdekel, mekkora összegekről van szó, és  hogy ki kapja a legmagasabb havi járadékot, a lenti cikkből kiderül.

Többet kell fizetnünk jövőre a közös költségért

Minderről a Társasházkezelők Szakszövetségének elnöke nyilatkozott. A drágulás várható mértékéről az alábbi cikkben számolnak be.

Blikk: öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben Portik Tamás

MTI/Szigetváry Zsolt

A bulvárlap információi szerint az alvilági gyilkosságok miatt elítélt egykori Energol-vezér két egymást követő nap is megpróbált végezni magával. Ha érdekel, pontosan mi történt a börtönben, és hogyan maradhatott életben Portik Tamás, olvasd el ezt a cikket.

Repülőjegyre gyűjt egy négygyermekes család, hogy hazajöhessenek karácsonyra Argentínából

A család sok nehézséggel küzd Dél-Amerikában, régóta szeretnének már hazatérni, de önerőből nem tudják összegyűjteni az ehhez szükséges pénzt. Az édesanya levélben kér segítséget. Ha érdekel a történetük, olvasd el ezt a cikket.

Cudar időnk lesz karácsonykor

Az időjárásunkat meghatározó anticiklon a hétvégén fokozatosan eltávolodik térségünkből, ezáltal megnyílik az út a nyugat felől érkező frontok számára. Ez pedig semmi jóval nem kecsegtet. A részletes időjárás-előrejelzésért ide kattints.

Mai nap hírei

Hogy merik kétségbe vonni a magyar orvosprofesszorok tisztességét?

demokrata.hu4 órája

Veszélybe kerülhet a budapesti metróközlekedés

168.hu7 órája

Összeomlott az oltási rendszer

444.hu7 órája

Tegnap bejelentették, hogy lezárják teljesen Magyarországot

napmintnap.com9 órája

Tovább tart a Liverpool hazai vesszőfutása: a Chelsea is nyert az Anfielden

m4sport.hu14 órája

Diána titka: Ezzel a 6 szóval traumatizálta őt élete végéig Károly herceg

joy.hu15 órája

Válik a Megasztár énekese, egy harmadik fél miatt futott zátonyra a házassága

femcafe.hu18 órája

Boltzár: mi lesz a mezőgazdasági üzletekkel?

agroinform.hu18 órája