Kiemelt Hírek 2018. július 03.

Mindenük odaveszett a tűzvészben, 12 négyzetméteren tengődik a miskolci család

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 03.
Az apának tavaly három infarktusa volt.

Egy miskolci családnak kora tavasszal mindenük elveszett, amikor be akartak fűteni a házban ahol éltek, de az később kigyulladt.

Bár albérletben éltek ott, már az épület megvásárlását tervezték, amikor beütött a baj, és mindenük a tűz martalékává vált – adta hírül az RTL Klub Híradója. Szerencsére ők maguk épp bőrrel megúszták az esetet, sőt a család kedvenc kutyusát is sikerült kimentenie a legkisebb gyereknek.

Most egy ismerős nyaralójában húzták meg magukat: mindössze 12 négyzetméteren élnek mind az öten. Bár a fiúk ebben az időben a kertben ütöttek fel sátrat, nem lehet tudni, hogy mi lesz velük télen.

Az apa tavaly három szívinfarktust kapott, súlyos szívbeteg, munkát sem tud vállalni egyenlőre. Gyermekeik közül kettő fogyatékkal él, és egyikük sem heverte még ki a tragédiát, de azóta még szorosabb kötelék köti össze őket, mint eddig.

A hétvégi házban maradhatnak, viszont azt mindenképpen korszerűsíteni kell, mivel nincs benne fűtés és víz sem. Az összefogás is alakul már a család érdekében, eddig ruhákat és élelmiszert kaptak főképp.

 

 

Keresés az oldalon