Mindenkit elvarázsolt az új Puskás Aréna - itt vannak az első fotók

Hármas halál a váci karambolban, letiltottak egy Molnár-darabot, Kósa már Berkit dicséri. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-07 18:56

Fotó: Puskás Aréna

Páratlan képek láttak napvilágot a Puskás Arénáról

Bár a stadionavatóra november 15-én kerül majd sor, amikor is a magyar labdarúgó-válogatott Uruguayt fogadja barátságos mérkőzésen, azért már pár fotót megosztottak a gyakorlatilag teljesen kész arénáról, melyeketitt tudsz megnézni.

Hármas halál a váci karambolban

A hétvége eddigi legborzasztóbb balesete történt a Pest megyei városban szombaton kora délután, A részleteket innen tudod elérni.

Összeverték a magyar férfit egy londoni luxusszálloda előtt

Az eset még tavaly decemberben történt, a jelenlegi apropóját az adta, hogy az angol rendőrök most kezdtek csak vele foglalkozni igazán. Hogy milyen keményen verte el a magyar hajléktalant a Savoy Hotel biztonsági őre, az itt tudod megnézni.

Órákkal a premier előtt letiltották a Molnár-darabot

Az utolsó pillanatban tudatta a közönséggel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, hogy nem tudják bemutatni a Delila című Molnár-darabot. A meglepő bejelentésre ez a cikk ad magyarázatot.

Kósa már ott tart, hogy Berki Krisztiánt dicséri

 

Fotó: MTI/Varga György

Nagyon ment ma a Fidesz erős embere, hiszen ha már beindult a kampány, ő sem akart kimaradni a napi hírekből. Így sikerült egy nagyon érdekes mondatot megosztania az újságírókkal, amelyet ebben a videóban tudsz te is megnézni.

Hatalmas drogfogás, de a pénz sem volt kevés a lebukáskor

A rendőrök 101 tő cannabist találtak egy becskei ház udvarán; a tulajdonos 51 éves férfit őrizetbe vették, de tovább göngyölítették az ügyet, aminek a végén egy elég szép összeg várta őket. Hogy mennyit is találtak a zsaruk, azt ebből a cikkből te is megtudhatod.

Ilyen sem nagyon volt még: Mészárosék túl drága ajánlatot tettek, bukták az egészet

Sikertelenül zárult az állami kezelésű zalaegerszegi tesztpálya irányítótornyának közbeszerzési eljárása, hiába is volt két jelentkező a nyolcemeletes, 980 négyzetméteres alapterületű épület felhúzására. Ennek okairól ez  cikk számol be részletesen.

Áder János rácáfolt Orbán brüsszeli vétójára

A köztársasági elnök szerint 2050-re elérhető a klímasemlegesség, a kormányfő viszont korábban teljesen másról beszélt. A kettő közötti óriási különbséget itt szemrevételezhető.