Milliókat keres lakáskiadással a miniszter, de százezres lakhatási támogatást kap

Startlap - Startlap
A kormánypropaganda miatt bojkottálta a VOLT fesztivált noÁr. M. Richárd jogsi nélkül vezetett, a barátnője pedig videóra vette, ahogy 265-tel sikongatva vezeti Mercedesét. Tiborcz és Mészáros cége lezárta az egyetlen elérhető aligai strandot. Hírösszefoglaló.

Havi 300 ezres lakhatási támogatást kap a kormánytól a fideszes Varga Judit, miközben férje ingatlanját milliókért adja ki

Az igazságügyi miniszternek jelölt Varga Judit és férje, a Diákhitel Központ frissen kinevezett vezérigazgatója, Magyar Péter gyorsan lecserélték az Airbnb honlapjára feltöltött fényképüket, miután a G7 megkereste a Miniszterelnökséget kérdéseikkel. A portált az érdekelte, hogyan lehet az, hogy Varga Judit havi 300 ezer forintos lakhatási támogatásban részesül, miközben férje belvárosi lakásán milliós nagyságrendű összeget keresnek rövid távú lakáskiadással.

A Miniszterelnökségi Sajtóiroda által megküldött magyarázat kielégítőnek finoman szólva sem nevezhető.Ebből a cikkből kiderül, mit reagáltak az ügyre, valamint azt is megtudhatod, hogy a támogatást élvező házaspárnak a fizetése nem kevés.

 

A kormánypropaganda miatt bojkottálja a VOLT fesztivált noÁr

Szomorúan szembesültünk azzal, hogy egy zenei fesztiválra is beette magát a propaganda

– kezdi Facebook-videójában Molnár Áron, vagyis noÁr színész-rapper annak magyarázatát, hogy az előzetes tervekkel ellentétben miért nem lép fel a soproni VOLT fesztiválon. Az ügy részleteit innen ismerheted meg.

M. Richárd jogsi nélkül vezetett, a barátnője pedig videóra vette, ahogy 265-tel sikongatva vezeti Mercedesét

K. Szilvia két dologról ismert: ő a Dózsa György úti halálos gázolással vádolt M. Richárd barátnője, valamint áprilisban egy utcai verekedés miatt 312 óra fizikai munkára ítélték. A nő a múlt héten osztott meg több olyan videót is, amelyeken azt filmezi, ahogyan másodpercek alatt több mint 250 km/órára gyorsul Mercedesével, és ezt szemmel láthatóan nagyon élvezi. A felvételek ide kattintva érheted el, ahol a Dózsa György úti gázolásról is bővebben tájékozódhatsz.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Mindeközben maga M. Richárd is újabb hírrel szolgált: a férfi lebukott, ahogy nemrégiben jogsi nélkül vezette sportkocsiját. M. Richárd reagált a vádakra, amit itt olvashatsz el.

Aligán nem lehet fürdeni a Balatonban, mert Tiborcz István és Mészáros Lőrinc cége lezárta a partot

Akik az egykori aligai partüdülőhőz mennének, amely a település egyetlen elérhető partközeli szakasza, most csalódottan fordulnak vissza, mivel a strand felé menet sorompó állja el az útjukat. A területet január vége óta az Appeninn Holdinghoz tartozik, ami Tiborcz István és Mészáros Lőrinc cége. További részletekért itt olvass tovább.

Fizették a számlát, mégis lekapcsolták a telefont: egy nap alatt 1511 számot némított el a Telekom

A Magyar Telekom péntek reggel közölte: a szerződésben meghatározott lépéseket követően június 27-én 1511 darab SIM kártyán korlátozták a kimenő hívásokat. Korántsem biztos, hogy itt megállnak, a probléma számos további telefonszámot érinthet. A dolog mögött egy olcsó telefonálást hirdető cég áll, amely gyakorlatilag felszívodott. Az esetről és a kétes vállalkozásról erre a linkre kattintva olvashatsz részletes beszámolót.

Veszélyes szuperbaktérium telepedett meg a Vidi új, 14 milliárdos stadionjának vízhálózatában

Fotó: Aventis Pasteur MSD/Getty Images

Szuperbaktériumokkal fertőzött víz folyik a Vidi FC tavaly átadott sóstói stadionja vízhálózatának csöveiben, ezért máshol kell játszaniuk az Európa-ligában. Ha érdekel, milyen kórokozókról van szó, valamint mi történt pontosan, akkor ezt a cikket olvasd el.

A szocialisták felfüggesztették Szanyi Tibor párttagságát

Az MSZP elnöksége egyhangú döntéssel felfüggesztette Szanyi Tibor és Fekete Zoltán Pest megyei elnök párttagságát az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa előtt most meginduló fegyelmi eljárás időtartamára. A döntés okát ebben a cikkben tárják fel.

Délután óta ivott, amikor dühében kocsiba ült, és halálra gázolt egy embert

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy 26 éves, Kecskemét környékén élő férfival szemben. A vádlott egy gyalogosnak súlyos sérüléseket okozott, egy másik járókelőt pedig halálra gázolt. A baleset körülményeit ebben a cikkben fejtik ki bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

444.hu: Völner az Igazságügyi Minisztérium bejáratánál kapott...

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?