Kiemelt Hírek 2018. július 10.

Milliókat kaphat Kubából Lagzi Lajcsi és Deák Bill Gyula

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 10.
A trombitás a szigetországban lépett fel, amikor megismert néhány komoly üzletembert.

Galambos Lajos egy kubai ügynökségekkel tárgyal a Hosszú fekete haj című sláger eladásáról, amiért komoly összeg üthei a markát – számolt be a Lokál. A dal Deák Bill Gyula szerzeménye, de sok éven át csatározott a jogokért több híres magyar előadó.

Azért tárgyal Lajcsi a latin-amerikaiakkal, mert Deák Bill Gyula az ő tanúvallomásának köszönheti, hogy a bíróság végül elismerte szerzőként.

Gyulát évtizedek óta ismerem és tisztelem. Nem volt kérdés számomra, hogy segítsek neki az igazság bizonyításában. Akkor még nem gondoltam, hogy a dal évekkel később az én közreműködésemmel kezdi meg világhódító útját.  Több magyar sláger is érdekli az ügynökséget, de a Hosszú fekete haj a legértékesebb eleme a tárgyalásaimnak. Gyulával már egyeztettem ez ügyben, rám bízta az ügylet lebonyolítását

– fogalmazott a trombitás, aki azt is elárulta, hogy az egyik legnagyobb kubai ügynökséggel folyik az egyeztetés, ahova ki is fog utazni, és több millió forint a tét. A tengerentúli üzletembereket egyébként Lajcsi nemrég ismerte meg egy kubai fellépés során.

Deák Bill Gyula, aki egy ismert énekesnőnek írta a slágert, nagyon örül a lehetőségnek, és jelenleg épp jubileumi nagykoncertjére, a Deák Bill 70-re készül.

Keresés az oldalon