Kiemelt Hírek 2018. július 06.

Micsoda születésnapi meglepetés: 150 ember előtt vallott szerelmet Rékasi

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 06.
Párja most töltötte be a 40. életévét.

Pikali Gerda július 4-én töltötte be a 40. életévét, születésnapját is munkával töltötte: egy dunai hajón vezetett műsort. Kedvese, Rékasi Károly egy hatalmas meglepetést szervezett neki.

A Barátok közt színészének az volt a terve, hogy egy hajóval titokban utána megy – írta a Bors. De nem egyedül, hanem színészbarátaikat is bevonta, vele tartott Esztergályos Cecília, Bordán Irán, Kautczky Armand és Koncz Gábor is.

A hajóról, ahol Gerda konferanszié volt, csak annyit láttak, hogy közeledik hozzájuk egy másik jármű, majd kikötés után ajándékokkal együtt átszálltak hozzájuk.

A színésznő természetesen már ettől is nagyon meghatódott, de az igazi könnyek Rékasi Károly vallomása közben jöttek csak. 150 ember előtt mondta el, mennyire szereti őt, mennyi mindent köszönhet neki, hogy kitartott mellette a 2015-ös motorbalesete utáni nehéz időkben is.

Közzétette: Dj Johnsy – 2018. július 4., szerda

A színészpár öt éve talált egymásra, Rékasi majd’ 30 év házasság után szakított feleségével, Détár Enikővel, ezután nem sokkal felvállalta kapcsolatát Gerdával.

 

Keresés az oldalon