Mészáros Lőrinc szeretne ott lenni a Mátrai Erőmű minden dolgozója asztalánál, ezért egy fél disznót ad nekik

Startlap - Startlap
Tényleg, ugyanis új tulajdonosként ezzel az indoklással ad nekik egy félsertést a közelgő ünnepek alkalmából.

Az Index beszámolója szerint a Mátrai Erőmű vezetősége pár nappal ezelőtt levélben értesítette a dolgozóit mindenféle szokásos dologról, mint például az új naperőmű üzembe helyezéséről, meg a pénzügyi egyensúlyról, és hogy köszönik a kitartó munkát. Aki ennél a résznél nem unta el magát, az megtudhatta a lényeget is, mégpedig hogy a tavaly május óta a Mészáros csoporthoz tartozó cég tulajdonosa mindenkit meglep egy fél malaccal.

A tulajdonos – a menedzsment, az üzemi tanácsok és a munkavállalói érdekképviseletek együttműködésében – úgy döntött, hogy a csoport munkavállalói életvitelének javítása, a tavaszi ünnepekre (Húsvét, Pünkösd) való készülődés jegyében minden család asztalánál ott szeretne lenni, ezért a munkatársakat egy, a csoport termeléséből származó félsertéssel lepi meg

– olvasható a szövegben, amelyben egy henteshez méltóan részletezik azt a bizonyos félsertést (“súlya megközelítőleg 45-50 kg, félbe vágva (negyedelve), 2 db élelmiszeripari zsákba csomagolva”), és közlik a szállítási napok várható időpontjait is.

Kérem segítsék munkánkat, hogy a romlandó áru tervszerűen, minél gyorsabban az Önök birtokába kerüljön. Együttműködésüket előre is köszönjük!

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Varga Judit másfél milliós órával a kezén mutogatta az...

képcím

Teljesen elbonthatja a népligeti felüljárót a főváros?