Kiemelt Hírek 2021. május 27.

Mészáros Lőrinc: Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm

bubba Kiemelt Hírek 2021. május 27.
Miközben Mészáros Lőrinc megosztotta a Nemzeti Sport olvasóival magánéleti terveit, leendő felesége a TV2 jótékonysági gálaestje kapcsán ecsetelte adakozó természetének rejtelmeit. Bulvárösszefoglaló.

Mészáros Lőrinc: Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm

Az ország leggazdagabb embere ezúttal a Puskás Akadémia elnökeként adott interjút a Nemzeti Sportnak. A beszélgetés legérdekesebb része persze nem a közpénzmilliárdokkal kitömött csapat NB I-es szárnyalásáról szól, hanem Mészáros Lőrinc magánéleti terveiről és a Várkonyi Andreával közös budai luxusházáról. Bővebben.

Várkonyi Andrea: Nekem mindig jelen van az életemben a jótékonykodás

Mészáros Lőrinc leendő neje a napokon belül adásba kerülő egyszeri tévés visszatérése, a TV2 jótékonysági gálaestje kapcsán ecsetelte adakozó természetének rejtelmeit. Videó és további részletek itt.

Visszatér a Szerencsekerék, Kasza Tibivel

A vetélkedőt a TV2 indítja újra. További információkért katt ide.

Orbán Viktor levelet küldött Fásy Ádámnak

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormányfő levele már két héttel ezelőtt megérkezett, de a gesztustól elérzékenyült Fásy csak most mutatta meg a nyilvánosságnak. És már választ is írt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Novodomszky Éva nagyobbik fia már bőven túlnőtte anyját: közös családi fotó készült

A 16 éves Cristiano és a 10 éves Marco címlapra kerültek anyukájuk oldalán. Novodomszky pedig a pózolás mellett arról mesélt, hogyan telik hármasban az életük. Bővebben.

Alig vált el, Koncz Zsófiának máris új fiúja van

A Fidesz tavaly októberben megválasztott képviselője két év házasság után néhány hónappal ezelőtt tért külön utakra férjétől. Sokatmondó férfinapi bejegyzését követően annyit faggatták szerelmi életét illetően, hogy egy egész fotósorozatot készíttetett és közölt saját magáról és az érdeklődések fő tárgyát képező 29 éves szerencsi borászról. Íme.

Két hónap alatt mínusz 11 kiló: Kulcsár Edina és Peller Mariann elárulták, hogyan fogyókúráznak

Kulcsárnak annyira jól megy a diéta, hogy teljesen meglepődött a fogyása gyors tempóján. Ő is és Peller Mariann is elég szigorú szabályok szerint étkezik, mindketten sikerrel. Kulcsár Edina súlycsökkentéséről itt, Peller Mariann életmódváltásáról pedig ebből a cikkből tájékozódhatsz.

VV Merci már első rapszámát készíti

Cedes néven kezd zenei karrierbe a Való Világ játékosa, akinek kivételesen hangja is van. A Fókusz megnézte a klipforgatást. Videó.

Gyerek nem örül úgy ajándéknak, mint Katalin hercegné a szárazföldi vitorlásnak

Fotó: Jack Hill – WPA Pool/Getty Images

Vilmos és Katalin a megismerkedésük helyszínéül szolgáló skót kisvárosában, St. Andrews-ban jártak, ahol az amúgy is mosolygós Katalin magához képest is meglepő önfeledt örömmel suhant a szélben a különleges járművel. Fotók.

Megszületett Karsai Zita kislánya, megérkezett az első közös fotó

Mielőtt bárki előzetesen túlzottan lelkesedni kezdene, hogy egy kedves rózsaszínű csecsemő következik, a babának csak bizonyos tartozékai látszódnak a képen. Viszont kiderül a neve, és grammra pontosan megismerheted születési súlyát. Íme a bejegyzés.

Keresés az oldalon