Kiemelt Hírek 2021. október 18.

Mészáros Lőrinc exneje és Joshi Bharat egy pár: "Sok volt a közös téma"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 18.
A megismerkedés alighanem a Kelemen Beatrix alá tartozó Life TV-nél történt, ahol korábban Várkonyi Andrea is dolgozott. Joshi Bharat szűkszavúan nyilatkozott, a pár egyik ismerőse azonban névtelenül megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Komka Péter

Mészáros Lőrinc exneje és Joshi Bharat egy pár: “Sok volt a közös téma”

A megismerkedés alighanem a Kelemen Beatrix alá tartozó Life TV-nél történt, ahol korábban Várkonyi Andrea is dolgozott. Joshi Bharat szűkszavúan nyilatkozott, a pár egyik ismerőse azonban névtelenül megszólalt. Bővebben.

Kiakadtak a kommentelők: a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában egy szóval sem említették Csontos Karina halálát

A 16 éves énekes péntek hajnalban három társával együtt tragikus körülmények között hunyt el Ukrajnában. A műsor közösségi oldalát nem kímélték a nézők. Részletek.

Palik László otthagyja a TV2-t, a programigazgató sajnálja a döntést

Palik több mint 300 epizód után búcsúzik az Exatlontól, és vele együtt az egész csatornától. Az ügyről a műsorvezető és a TV2 is beszámolt. Íme.

Kandech Evelyne barátnője megszólalt: az énekesnő végig azt hitte, hogy legyőzi a tüdőrákot

Önpusztító életmódját felszámolta, ugyanakkor depressziós epizódoktól és magánytól szenvedett, a koronavírus ellehetetlenítette anyagilag – többek között ezekről beszélt a Blikknek a 37 évesen elhunyt Kandech Evelyne barátja, Irén. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ilyen se volt még, de Vilmos herceg ruhája elterelte a figyelmet feleségéről

Max Mumby/Indigo/Getty Images

A herceg ruhatárából ordítóan kilógó felsőrész a visszafogottabb színválasztást leszámítva erősen hasonlít Daniel Craig viseletére, amelyet a James Bond legújabb részének londoni bemutatójára választott, némi Steve Jobs beütéssel. Akár Craig, akár valaki más ihlette meg Vilmost, egy kisebb divattörténeti esemény játszódott le az Earthshot Awards díjátadóján. Galéria.

Csobot Adél elsírta magát, annyira eldurvult a vitája Gáspár Lacival: “Ez undorító volt”

Rutinos tévénézőként tudjuk jól, hogy a tehetségkutatóknak legalább olyan fontos szerepe a dráma mint a tehetség, a versenyzők és a zsűri oldaláról egyaránt. De Csobot és Gáspár vitája kicsit máshogy zajlott, mint amit megszokhattuk: egészen a bosszúig fajult. A rövid jelenetet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. 

Varga Izabella megmutatta meseszép nagylányát

Varga és Lendvai Zoltán idősebb lánya, Anna néhány éve a Barátok köztben is szerepelt, és örökölte édesanyja kiemelkedő szépségét. Fotó.

L.L. Juniorék elárulták, mi történt valójában a házasságukkal: “A cikkek nem tettek jót, ő azt hitte, hogy tőlem van, én azt hittem, hogy tőle van”

Miközben a közös otthon eladásáról és válásról szóltak a hírek, Lesi László és Körtvélyessy Kinga a hétfőn induló Nyerő Párosban együtt szerepelt. A házaspár eddig nem nyilatkozott, most először, a Fókusz kamerái előtt mesélték el, mi az igazság arról, amit a bulvársajtóban olvashattunk kapcsolatukról. Videó.

Gyuricza Dóra egy különleges ajándékkal váltotta valóra Rácz Jenő álmát

Több mint ezer kilométert kellett utazniuk, és alighanem senkit sem fog váratlanul érni, ha elmondjuk: a meglepetésnek köze van a gasztronómiához. Fotók és további részletek itt.

Legendás sztárpárok, akik már több mint 30, vagy akár 50 éve vannak együtt

Sonia Moskowitz/IMAGES/Getty Images

A filmipari termékeken kívül semmiképp sem gyakori, de Hollywoodban is létezik a “míg a halál el nem választ”. Ebből a cikkből olyan, a magánéletükből keveset mutató, világhírű színészeket és zenészeket, meg az ő szerelmi történetüket ismerheted meg, akiknek a kapcsolata hosszú évtizedek óta tart.

Keresés az oldalon