Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea épülő luxusháza gyorsan turistalátványossággá vált

Szeretnék megnézni "a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek". Látnivaló márpedig akad bőven a több milliárdos álomotthonban, kíméletlenül komolyan veszik a luxust. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2021-05-03 13:56

Fotó: Facebook/LifeTv

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea épülő luxusháza gyorsan turistalátványossággá vált

Szeretnék megnézni “a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek”. És ahogy időközben kiderült, látnivaló márpedig akad bőven a több milliárdos Várkonyi-Mészáros álomotthonban, kíméletlenül komolyan veszik a luxust. Részletek itt.

“Jenő és Ákos nekem a párom volt előző galaxisomban” – kiváló jelentkezőkkel indul A Konhyafőnök

Aggodalomra semmi ok, a galaktikus rokonságban Fördős Zé számára is jutott szerep. Az RTL Klub főzős műsorának idei castingja is nagyon erősnek ígérkezik. Videó.

Schmuck Andor először nyilatkozott a válásáról

A sajtóértesülések szerint a 27 éves Eszter már elköltözött az 50 éves politikus házából. Schmuck szűkszavúan beszélt. Bővebben.

Vajtó Lajos a házassági szerződésről: “Ha elmúlnak dolgok, én akkor is azt mondom, ha valakit ennyire szeretek, tisztelek, akkor az neki jár”

A Fésűs Nelly férjeként közismert szereplővé vált 62 éves üzletember nyíltan vállalja, hogy korábban nem volt házasságpárti, immár azonban nagy tisztelettel beszél a házastársi kötelékről. Részletek itt.

II. Erzsébet kitüntetett egy szexjátékokat gyártó céget: “Őfelsége a Lovehoney csodálatos támogatója”

Fotó: Tolga Akmen – WPA Pool/Getty Images

A királynő emblémája ezentúl feltüntethető a vibrátorok, síkosítok és más izgalmas termékek csomagolásán. Hogyan történhetett ilyesmi? A folytatásért katt ide.

Rangos nemzetközi díjat nyert Curtis: “A könnyeimmel küszködöm”

Curtis Szabó Ádámmal együtt sírhat, ugyanis a közös klipjük aratott nemzetközi sikert. További információk és a videó ebben a cikkben találhatók.

Bodrogi Gyula: Remélem büszke lesz rám és az előadásra odaföntről is Mari

Törőcsik Mari halála napján Bodrogi Gyula azt mondta, “ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem”. Pár héttel egykori felesége halála után ismét megszólalt. Bővebben.

Amal Clooney szépségét is sebészkéssel fokozták: előtte-utána képek George Clooney feleségéről

Fotó: Clemens Bilan/Getty Images

George Clooney a férje, emberi jogi sztárügyvéd, és nem mellesleg elképesztően gyönyörű: amikor Amal Clooney feltűnt a színen, alighanem nők milliói sárgultak el egyszerre egy fájdalmas pillanat erejéig az irigységtől. De van egy jó hírünk: Mrs. Clooney-nak is kellett némi orvosi segítség a tökéletesség felé vezető úton. Fotók.

Weisz Fanni volt férjéről: “Nem engedte, hogy találkozzam az anyukámmal”

Válása után egy évvel Weisz már egészen másként beszélt az édesanyja és férje közötti feszültségről, mint amikor még Hajmásy Péter felesége volt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Nagyot megy az interneten ez a videó, nem véletlenül: Harrison Fordnak mutattak egy bámulatos bűvésztrükköt, zseniálisan reagált

David Blaine amerikai illuzionista 2013-ban készített egész estés filmjének rövidke jelenetéről van szó, de az azóta eltelt 8 év semmit sem von le a videó értékéből. A trükk valóban szuper, Harrison Ford pedig hozza a formáját. Íme.

Mai nap hírei

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

eurosport.hu11 órája

Arató Gulyás Gergelynek: leborulok miniszter úr briliáns logikája előtt

demokrata.hu12 órája

A mexikói 26 éves szoftvermérnök lett a világ legszebb nője

hirado.hu15 órája

Gulácsit elengedi a Leipzig, hiába lebeg klubrekord a szemük előtt

m4sport.hu15 órája

Jöhet az EU-s vadászgép

vg.hu16 órája

Napvilágra kerültek Bill Gates újabb piszkos titkai

ifaktor.hu16 órája

Lebukott: Egymás után két nap repült ugyanoda magángéppel Várkonyi Andrea vőlegénye

nyugatifeny.hu16 órája

Premier League: Súlyos eurómilliókat érhet a Liverpool kapusgólja

hatharom.com18 órája