Mesterséges völgy felett épül az új magyar híd

Startlap - Startlap
Egy tűzoltó holttestét találták meg Csepelen. Drogbárónak hitte magát egy tokaji vállalkozó, pedig csak kicsaltak tőle egy csomó pénzt. Elmentek Simonka György falujába, hogy megnézzék, hogy haladnak a szellemberuházások. Hírösszefoglaló.

Olyan völgy felett építenek hidat Mészáros Lőrincék, ami pár hónappal ezelőtt nem is létezett, és amúgy természetvédelmi terület

A tervbe vett új M8-as részeként, Vasszentmihály és Nemesmedves között egy 22 méter magas, közel 600 méter hosszú völgyhíd épül egy olyan völgy felett, ami csak pár hónapja létezik, és nem mellesleg egy természetvédelmi területről van szó. A beruházásról ide kattinva olvashatsz tovább.

Egy tűzoltó holttestét találták meg Csepelen

Holttestet találtak egy felborult autó alatt vasárnap délután Csepelen, amelyről azóta kiderült, hogy egy tűzoltóé.

Drogbárónak hitte magát egy tokaji vállalkozó, pedig csak kicsaltak tőle egy csomó pénzt

Bűnszövetségben, üzletszerűen, különösen nagy kárt okozó csalás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség F. László és öt társa ellen, akik elhitették egy vállalkozóval, hogy egy busásan jövedelmező drogügyletet finanszíroz, és így 103 millió forintot csaltak ki tőle.

Meglátogatták Simonka György faluját, ahol egymást érik a szellemberuházások

MTI Fotó: Rosta Tibor

Simonka György a bíróság elé áll, de vádirat kizárólag a zöldség-gyümölcs termelők által igénybe vehető EU-s és hazai támogatások jogellenes megszerzésével foglalkozik. Pedig a fideszes országgyűlési képviselő nevéhez elég komoly összegben köthetők további, erősen megkérdőjelezhető uniós pályázatok. Az elcsordogált százmilliók útjának követése érdekében az alábbi cikkben a Békés megyei Pusztaottlakára látogattak, hogy megnézzék, mégis hogyan állnak a különféle beruházások. Nos, nem túl jól…

Gyanúsan sok diplomata-útlevelet adott ki az Orbán-kormány

A Külügyminisztérium az elmúlt 9 évben közel 17 ezer diplomata-útlevelet állított ki, amely jóval több lehet annál, mint amennyire hivatalosan szükség lenne. Kik azok és hányan vannak, akiknek tényleg jár ilyen okmány, és hol landolhatott a többi diplomata-útlevél? A kérdésekre válaszokat ebben a cikkben találsz.

Megmenthette egy autista nő életét egy férfi Nyíregyházán

Levélben mondott köszönetet egy autista nő édesanyja gyermeke megmentőjének, aki két héttel ezelőtt sietett lánya segítségére egy forgalmas úton Nyíregyházán.

Végre megszólalt a főállatorvos a házisertések leöléséről

Miközben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azt mondta, a sertéspestis nem fenyegeti a házisertések állományát, sorra jelentek meg a hírek az ezrével leölt disznókról. Azóta már a Nébih is közölt újabb információkat, valamint Bognár Lajos országos tisztifőállatorvos is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Minderről erre a linkre kattintva olvashatod el a részleteket.

Hogy reagált az ellenzék Orbán Viktor kötcsei beszédére?

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs

Nemzetépítésről, európai erőviszonyokról és családpolitikáról beszélt leginkább Orbán Viktor a kötcsei pikniken. Az ellenzéki pártok reagáltak az elhangzottakra.

Egy különlegesen ritka fotót mutatott a NASA a Marsól

Egy marsi lavina látható azon a képen, amelyet még májusban készített a NASA Mars Recoinnosance Orbiter műholdja, de csak most hozták nyilvánosságra. Erről a jelenségről ilyen jó fotót készíteni kivételes dolog.

A hétfői nap időjárását a hazánk felett átvonuló hidegfront határozza meg

Délutánra a front felhő és csapadékrendszere fokozatosan a keleti országrészre tevődik át. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: Orbán vagy Magyar mondta?

képcím

Orbán: Brüsszel nyálas, váladékos, csigaszerű, nyálkás közeg

képcím

Orbán: Magyarország nem fogja blokkolni a NATO ukrajnai döntéseit