Kiemelt Hírek 2021. május 13.

Mesébe illő élete van Gombos Edinának Amerikában

Startlap Kiemelt Hírek 2021. május 13.
Lakókörnyezete leginkább a Született feleségek című sorozat helyszínére emlékeztet. Bulvárösszefoglaló.

Gombos Edinának irigyelt élete van Amerikában

Az egykori műsorvezető 6 évvel ezelőtt egy 4 hónapos babával, egy iskolakezdés előtt álló kisgyerekkel és 3 bőrönddel vágott bele férje oldalán az amerikai kalandba. Edina most az Itt van Amerika! nevű YouTube-csatornáján mutatta meg, milyen mesébe illő körülmények között él Floridában. Ezen a linken bővebben olvashatsz a témáról.

A Fidesznek nincs köze Schobert Norbert üzletéhez

A fitneszoktató, üzletember álszentnek tartja a magyar társadalmat. Stratégiája része az állóvíz felkavarása. Egy lapinterjúból azt is megtudhatjuk, miért ment el a Fidesz eredményvárójára. Erre a linkre kattints.

Molnár Anikó: Bochkor engem is sokáig titkolt

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Molnár Anikó egy idő után megunta a bujkálást és válaszút elé állította Bochkort. Ebben a cikkben mesél szakításuk okáról.

Kétmilliós bírságot kapott Balázsék műsora

Kétmillió forintos bírságot rótt ki a a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság  Médiatanácsa a Rádió 1 szolgáltatójára rossz korhatárbesorolás, illetve a Balázsék műsorban elhangzottak miatt. Ha kíváncsi vagy, milyen téma verte ki a biztosítékot a hatóságnál, innen megtudhatod.

Szívrohama volt Fásy Ádámnak, azonnal műteni kellett

A Zeneexpressz atyjának szívét a múlt hét végén azonnal műteni kellett, alig egy-két órán múlott az élete. Ő maga meséli el a történteket ebben a cikkben.

Blikk: Curtis hisz a gyilkossággal gyanúsított bátyja ártatlanságában

Az énekes szerint valami félreértés történhetett, teljesen kiborult. Részletek.

72 évesen is sugárzó szépség Pablo Picasso lánya, Paloma

Gyerekként úgy tűnt, ő is festőművész lesz, később a színjátszásba is belekóstolt, ám végül a divatvilágban bontakoztatta ki tehetségét Paloma Picasso. Ebben a cikkben fotókat is nézegethetsz róla.

Döntsd el, hogy 16 éve, vagy most készült ez a kép Madár Veronikáról!

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Madár Veronikát már 16 éve láthatjuk a képernyőn a Jóban Rosszban című sorozatban. Nézzük meg, mennyit változott a sorozat indulása óta! Íme.

Chrissy Teigen megmutatta új konyháját, ami olyan, mint egy képzőművészeti remekmű

Chrissy Teigen más többször is bizonyította, milyen jó érzéke van a főzéshez, vadiúj, felújított konyhájának láttán viszont egyértelművé válik, hogy John Legend feleségének nemcsak a főzésben, de a lakberendezésben is kiváló az ízlése. Itt te is megbizonyosodhatsz róla.

Keresés az oldalon