Menczer Tamás szerint jobban dübörög a magyar gazdaság most, mint a vírus előtti időszakban

Startlap - Startlap
Az államtitkár arról beszélt, hogy a munkahely-megőrző intézkedések hatására a gazdaság a pandémia előtti teljesítményi szintjét már 2021 nyarán elérte. Esti hírösszefoglaló.

Menczer Tamás szerint a magyar gazdaság erősebb ma, mint a vírusos időszak előtt

A külügyminisztérium államtitkára egy lemezalakító műhely avatóünnepségén mondta mindezt. Kifejtett gondolatai a magyar gazdaságról itt érhetőek el. 

Feloszlatná az Európai Parlamentet a Fidesz a KDNP-vel együtt

Nagy lendületben van Kövér László és Semjént Zsolt, akik teljes egészében újjászerveznék az Európai Uniót. Az Oroszország elleni szankciókat pedig elítélnék. Az ötletről errefelé lehet részletesebben tájékozódni.  

MTI/Kovács Attila

Egy uniós felmérés szerint a magyaroknak fontosabb a rezsicsökkentés, mint a demokrácia

Oroszország Ukrajna elleni háborúja megerősítette az EU támogatottságát az európai közvéleményben – ezt mutatják a legújabb uniós felmérés adatai. Magyarországon azonban a rezsiharc győzött. Itt érhetőek el az Európai Parlament 2022 tavaszi Eurobarométer felmérésének lényegi részei. 

VálaszOnline: a Tiborcz-kör annyi ingyenpénzt kapott, mint Mészáros, Csányi és a Rogán környezete összesen

Másfél év után újra átvilágította a VálaszOnline a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programját, megnézték a 2018–2022-es ciklus teljes mérlegét. Meglepő, mire is bukkantak

A Mi Hazánk nem éri be a vármegyékkel, már csendőrséget is akar

Igazán lelkesek lettek, mióta Kocsis Máté bejelentette, hogy visszahozná a közigazgatásba a főispánokat és a vármegyéket. Novák Előd érvei itt olvashatóak el az ügyben. 

Haumann Péter örökébe lépett, így megvan a Nemzet Színésze

2022. június 22-én, szerda délelőtt hagyományosan a Nemzeti Színházban gyűltek össze a Nemzet Színészei tanácskozni és dönteni. Közel 40 perc után hozták meg döntésüket. Íme

Elbocsátás a kormánypárti lapoknál, megszűnhet a Ripost

Úgy látszik valóban megindult a választások utáni spórolás a kormánypárti lapokkal kapcsolatban is. Részletek

Rogán kereste a legtöbbet a miniszterek közül

MTI/Balogh Zoltán

Nyilvánossá váltak a miniszterek személyijövedelemadó-bevallásai: Rogán mesés vagyont hozott feltalálóként egy év alatt, viszont Magyarország miniszterelnöke tizennégyszer kevesebb keresett nála. Ide kattintva lehet a jövedelmekre rácsodálkozni. 

A brazil hadsereg őrnagya volt, a világ egyik legnagyobb drogkereskedője lett – Budapesten érte utol a végzete

Sergio Roberto de Carvalho a magyar fővárosban élt, mexikói útlevéllel. A spanyol hatóságokat kifejezetten szórakoztatóan vágta át a brazil Escobarként is emlegetett férfi, aki hatalmas vagyonnal, és az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkezett. Carvalho filmvászonra illő életét ez a cikk mutatja be.

 

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Benedek Miklóst választották a nemzet színészévé

képcím

Lemond Varga Judit az igazságügy miniszteri pozíciójáról

képcím

Udvaros Dorottya lett a Nemzet Színésze