Megvan a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesője

Startlap - Startlap
Többen is távozni akartak, de ő pont nem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! csütörtöki adásának kincsvadászatán Kabát és Babett vehetett rész. A focistának nincs szerencséje, ismét matekfeladatban kellet – volna – jeleskednie. Ez nem sikerült, így a nyeremény tortájuk felrobbant. Az éhség már eléggé kínozza őket, így felmerült az a kérdés is, hogy vajon hazavihetik darabokban? Nem sokat agyaltak ezen, Kabát a nadrágzsebében(!) vitt pár finom falatot a társaiknak.

A bátorságpróbán is Kabát bizonyíthatott Alexával. Egy vízzel és vadállatokkal, csúszómászókkal egyre jobban feltöltődő telefonfülkében kellett különböző kérdésekre válaszolnia. Bár csak Kabát került közvetlen kapcsolatba a kígyókkal, Alexa is legalább ugyanannyira sikítozott. Puskás Peti meg is jegyezte, hogy „Ne te féljél, hát a Peti van bent!” 6 kérdésből 4-re tudott válaszolni, ami csak azért volt ciki, mert pont a két műsorvezetővel kapcsolatos kérdések nem mentek.

Rozina túlzásba vitte az önkéntes pszichológuskodást Zsolttal kapcsolatban, amin aztán mindketten jól bepöccentek.

A zuhanyzó használatáért a két csapat lefetyelőversenyen mérkőzött meg Gabo és Mikike képviseletével. Mikike azt mondta, tisztában van a testi adottságaival és ezt meg is mutatta.

És valóban, le is körözte Gabot.

Ramiék végigkérdezték a versenyzőket, hogy ki szeretne hazamenni és többen is jelezték. Azonban nem közülük került ki az első kieső: Herczegnek kellett távoznia. Úgy nyilatkozott, hogy babot legalább négy évig nem akar látni és szerinte ő nagy támasza volt a többieknek.

 

Fotók: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Andi igazán pikáns fotót tett közzé magáról

képcím

Exkluzív videó: Kabát Peti első telefonbeszélgetése a...

képcím

Erre varrjál gombot: ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen!...