Megtette első lépéseit az SMA-s Zente

A kisfiúért korábban az egész ország fogott össze, hogy megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerének számító, 700 milliós készítményt. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-29 18:16

Fotó: Pinczés Alexandra

Megtette első lépéseit az SMA-s Zente – videó

Az örömhírről a Zente édesanyja számolt be, aki az elmúlt hónapok során rendszeresen írt a kisfiú fejlődéséről. Most egy hosszabb poszttal és egy videóval jelentkezett, amelyből kiderült, hogy Zente megtette az első lépéseit a kezelést követően. Részletek.

Koronavírus miatt lezárták a Szent Margit Kórház egyik osztályát

Kiemelt kép: Mohos Márton /24.hu

A tervezett műtéti beavatkozásokat lemondta a kórház, ez eddig 12 elektív műtétet érint. Azt is hozzátették: értesítették a hatóságot, a járvány kivizsgálását és kezelését a járványügyi protokoll szerint végzik. Részletek

Az eladó figyelmeztette a rablót a trafikban, hogy nincs rajta maszk

Nem volt szívbajos a trafikos Gödöllőn, amikor az üzletben felbukkant egy rabló pénzt követelve, kezében egy késsel hadonászva. Az ilyenkor már megszokott módon rászólt a delikvensre – épp a bűncselekmény kellős közepén-, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel azért mégiscsak maszkot kellett volna húznia. A tüchtig eladóról, és a kevésbé mesterelme elkövetőről itt lehet többet megtudni. 

Öt év börtönre ítélték korrupcióért a román képviselőház volt elnökét

Romániában jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélték csütörtökön korrupció miatt Bogdan Olteanut, a román képviselőház volt elnökét, aki ezt követően a Román Nemzeti Bank kormányzóhelyettesi tisztségét is betöltötte. Hogy mi is volt ténylegesen a bűne, mibe is keveredett, az ebből a cikkből azonnal kiderül a kattintás után. 

Szijjártó nyilatkozott a nizzai késes támadásról

Késes támadás történt csütörtök reggel a franciaországi Nizzában, a Notre Dame bazilika közelében. Ezzel kapcsolatban, illetve a közelmúlt hasonló cselekményei okán írt a magyar külügyminiszter egy bejegyzést közösségi oldalán, melynek lényegi részei itt érhető el. 

320 millióért vett újabb festményeket a MNB egyik cége

Az összeg több mint fele, 170 millió forint egyetlen alkotás, Rippl-Rónai József 1910 körül készült, a „kukoricás” korszakából származó olajfestményének ára, amely Lengyel Menyhértet ábrázolja. Külön érdekesség az is, hogy melyik világhírű magyar zongoraművésztől is vásárolták – mindez kiderül, egyetlen kattintás után

Vizsgálatot indítottak a Gődény Györgyöt szerepeltető hirdetések miatt

A Gődény György gyógyszerész szereplésével készült hirdetések olyan állításokat tartalmaznak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszerekre vonatkozó ágazati szabályoknak. Bővebben.

Toroczkai László is koronavírusos

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Elkapta a koronavírust Toroczkai László – erről a Mi Hazánk elnöke a blogján számolt be. Mint írta, két nappal ezelőtt, az első tünetek jelentkezésekor azonnal tesztet csináltatott. Részletek.

Szép summát kapott balatoni üdülőjének feljavítására az Orbán-család volt ügyvédjének cége is

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program pályázati nyertesei között felbukkant egy befolyásos fideszes országgyűlési képviselőhöz köthető cég neve is. Ha te is kíváncsi vagy, kiről is van szó, akkor csak ide kell kattintanod

Befutott egy kölyökkutya a Videoton kupameccsén, el is lopta a labdát

A Gárdony-Videoton mérkőzésen egyszerre csak feltűnt egy kutya a pályán, ami igazán nagy derültségre adott okot a nézők körében. A hangulat akkor érte el igazán a tetőfokát, amikor az eb a labdát is ellopta. Hogy milyen cseles is volt a rivaldafénybe került blöki, arról még videó is készült, melyet itt lehet elérni.

Mai nap hírei

Nem minden üzletnek kell bevezetnie az idősek idősávját

168ora.hu5 órája

Kisebb változtatásokkal tér vissza a vásárlási idősáv

demokrata.hu11 órája

Windows 7-et használ? Egy jó hír

itbusiness.hu12 órája

Osvárt Andrea egyedül maradt

eletforma.hu14 órája

iOS 15: két készülékre már nem biztos, hogy jön az új rendszer

gsmring.hu14 órája

Új lakó költözött Harryék angliai otthonába, nem is akárki!

joy.hu16 órája

150 ezret ad az állam elektromos kerékpár vásárlásra – részletek

tisztajovo.hu18 órája

Fűszeres arcpakolás házilag: a fahéj csodát tett az arcommal

she.life.hu18 órája