Megtette első lépéseit az SMA-s Zente

Startlap - Startlap
A kisfiúért korábban az egész ország fogott össze, hogy megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerének számító, 700 milliós készítményt. Esti hírösszefoglaló.

Megtette első lépéseit az SMA-s Zente – videó

Az örömhírről a Zente édesanyja számolt be, aki az elmúlt hónapok során rendszeresen írt a kisfiú fejlődéséről. Most egy hosszabb poszttal és egy videóval jelentkezett, amelyből kiderült, hogy Zente megtette az első lépéseit a kezelést követően. Részletek.

Koronavírus miatt lezárták a Szent Margit Kórház egyik osztályát

Kiemelt kép: Mohos Márton /24.hu

A tervezett műtéti beavatkozásokat lemondta a kórház, ez eddig 12 elektív műtétet érint. Azt is hozzátették: értesítették a hatóságot, a járvány kivizsgálását és kezelését a járványügyi protokoll szerint végzik. Részletek

Az eladó figyelmeztette a rablót a trafikban, hogy nincs rajta maszk

Nem volt szívbajos a trafikos Gödöllőn, amikor az üzletben felbukkant egy rabló pénzt követelve, kezében egy késsel hadonászva. Az ilyenkor már megszokott módon rászólt a delikvensre – épp a bűncselekmény kellős közepén-, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel azért mégiscsak maszkot kellett volna húznia. A tüchtig eladóról, és a kevésbé mesterelme elkövetőről itt lehet többet megtudni. 

Öt év börtönre ítélték korrupcióért a román képviselőház volt elnökét

Romániában jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélték csütörtökön korrupció miatt Bogdan Olteanut, a román képviselőház volt elnökét, aki ezt követően a Román Nemzeti Bank kormányzóhelyettesi tisztségét is betöltötte. Hogy mi is volt ténylegesen a bűne, mibe is keveredett, az ebből a cikkből azonnal kiderül a kattintás után. 

Szijjártó nyilatkozott a nizzai késes támadásról

Késes támadás történt csütörtök reggel a franciaországi Nizzában, a Notre Dame bazilika közelében. Ezzel kapcsolatban, illetve a közelmúlt hasonló cselekményei okán írt a magyar külügyminiszter egy bejegyzést közösségi oldalán, melynek lényegi részei itt érhető el. 

320 millióért vett újabb festményeket a MNB egyik cége

Az összeg több mint fele, 170 millió forint egyetlen alkotás, Rippl-Rónai József 1910 körül készült, a „kukoricás” korszakából származó olajfestményének ára, amely Lengyel Menyhértet ábrázolja. Külön érdekesség az is, hogy melyik világhírű magyar zongoraművésztől is vásárolták – mindez kiderül, egyetlen kattintás után

Vizsgálatot indítottak a Gődény Györgyöt szerepeltető hirdetések miatt

A Gődény György gyógyszerész szereplésével készült hirdetések olyan állításokat tartalmaznak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszerekre vonatkozó ágazati szabályoknak. Bővebben.

Toroczkai László is koronavírusos

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Elkapta a koronavírust Toroczkai László – erről a Mi Hazánk elnöke a blogján számolt be. Mint írta, két nappal ezelőtt, az első tünetek jelentkezésekor azonnal tesztet csináltatott. Részletek.

Szép summát kapott balatoni üdülőjének feljavítására az Orbán-család volt ügyvédjének cége is

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program pályázati nyertesei között felbukkant egy befolyásos fideszes országgyűlési képviselőhöz köthető cég neve is. Ha te is kíváncsi vagy, kiről is van szó, akkor csak ide kell kattintanod

Befutott egy kölyökkutya a Videoton kupameccsén, el is lopta a labdát

A Gárdony-Videoton mérkőzésen egyszerre csak feltűnt egy kutya a pályán, ami igazán nagy derültségre adott okot a nézők körében. A hangulat akkor érte el igazán a tetőfokát, amikor az eb a labdát is ellopta. Hogy milyen cseles is volt a rivaldafénybe került blöki, arról még videó is készült, melyet itt lehet elérni.

Ez is érdekelhet

képcím

Így kritizálta Matolcsy beszédét az ellenzék

képcím

Matolcsy keményen bírálta az Orbán-kormányt: "már a szankciók...

képcím

Akár félnapos is lehet a pénteki munkaidő Magyarországon