Megszületett Valkó Eszter gyermeke

Startlap - Startlap
Hajas László újra megnősült, Hegyi Barbara új párjáról nyilatkozott, fotókon a Magyarország Szépe döntősei. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Valkó Eszter révbe ért

Számtalan átsírt éjszaka, több sikertelen inszemináció és lombikprogram, rengeteg aggódás és persze reménykedés után csütörtökön reggel megszületett Valkó Eszter és Radócz Péter első gyereke. A sok küzdelem után végre boldog a család. Ha kíváncsi vagy a részletekre és arra, hogy milyen nevet kapott a pici, olvasd el ezt a cikket.

Hajas László újra megnősült 

A Maldív-szigetekre ruccant ki nemrég Hajas László és feleség, Judit és a remekül sikerült nyaralást egy mezítlábas, tengerparti esküvővel koronázták meg. A pár régóta vágyott már erre, de csak most adódott rá lehetőségük. Ha érdekelnek a lagzi részletei, az alábbi cikkből mindent megtudhatsz.

Fotó: iStock

Így telnek Szujó Zoltán napjai a kirúgása óta

A Vezess.hu búcsúinterjút készített az M4-től távozó szpíkerrel, akivel a távozásáról, a Forma-1 jelenéről és jövőjéről is beszélgettek. Szujó elárulta a kedvenc pilótái és helyszínei nevét, beszélt az őrült, a csajozó és a pokróc versenyzőkről, valamint egy leendő könyvről, amiben megírja majd a másfél évtized titkos sztorijait. Minderről a lenti cikkben olvashatsz.

Megszólalt Kern András

Nem indult könnyen az év a népszerű színész számára. Egy elhúzódó, makacs betegség után Kern Andrásról álhírek kezdtek terjedni, miszerint visszavonult a színészettől, és nyugdíjba megy. Most maga Kern András öntött tiszta vizet a pohárba.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ők versenyeznek idén Magyarország Szépe koronájáért – szerinted ki lesz a befutó?

Már hetekkel ezelőtt elstartolt a Magyarország Szépe válogatása, ahol idén is rengeteg szépség mérette meg magát. A zsűri 20 lányt válogatott ki, majd pedig 16-an kerülnek döntőbe: a tegnapi napon kiderült, kik lesznek ezek. 

Hegyi Barbara így jön ki új párjával

A Spirit Színház legújabb darabjában Hegyi Barbara és Seres Zoltán házassága fordulóponthoz ér. Hogyan lépnek túl egymás hibáin, és mit gondol erről a színésznő? Az alábbi interjúban megtalálod a választ.

Fotó: NLC

Elvették a Fülöp herceggel karambolozó nő jogosítványát

Emma Fairweather sérelmezi, hogy mind a mai napig a királyi család egyetlen tagja sem kért tőle elnézést a januári balesetért. A karambolozó, egyébként vétlen autót nem ő vezette, ám most mégis elvették a jogosítványát. Ha érdekel az oka, olvasd el a lenti cikket.

Ez is érdekelhet

képcím

Mennyit tudsz a kávéról? Kvíz

képcím

Ahol egy kórház sorsa döntheti el a választást 

képcím

Anyukája talált rá Babicsek Bernátra: "Tiszta korom volt az...