Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás fia

Startlap - Startlap
"Az élet születése emlékeztessen mindenkit arra, hogy egy óriási körforgásban élünk" - e sorokkal köszöntötte fiát a büszke apuka. Bulvárösszefoglaló.

Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás fia

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla hétfőn feküdt be a kórházba, kedden, október 6-án pedig megszületett első gyereke, aki kisfiú és habár az őt köszöntő első posztban nem írnak róla a szülők, de a Noah nevet kapta, aminek az engedélyeztetése hosszú procedúra volt. Ha kíváncsi vagy, hogyan jelentették be a hírt, ide kattints.

Vajtó Lajos 15 év után tudta meg, hogy van egy fia

A legtöbben nem tudják, hogy Vajtó Lajosnak nem a Fésűs Nellytől született Eliza az első gyermeke. Az üzletember maga rántotta le a leplet élete sötét titkáról. Részletek.

Még mindig érzi a koronavírus utóhatásait Pataky Attila – eltiltották az énekléstől

Bár a kórházat már elhagyhatták az Edda zenészei, a teljes gyógyulásig még hosszú út áll előttük, az orvosok pihenőt írtak elő nekik. Pataky Attilát nemcsak testileg, lelkileg is megviselte a súlyos fertőzés és a világjárvány hatásai. Minderről ő maga számol be ebben a cikkben.

Meghalt Clark Middleton

VALERIE MACON / AFP

A színész, rendező, producer halálát a gyógyíthatatlan Nyugat-nílusi láz okozta, jelentette be felesége. Ha elsőre nem is ismerős a neve, ebből a cikkből megtudhatod, milyen nagysikerű filmekben láthattad a 63 éves korában elhunyt színészt.

„Pikk-pakk meglesz a pici, már dolgozunk rajta” – családalapításra készül Zámbó Krisztián és párja

Kilenc éve alkot egy párt Zámbó Krisztián és 11 évvel fiatalabb kedvese, Zsuzsika. A Nyerő páros legutóbbi kiesői a tervek szerint jövőre már házaspárként foghatják kezükben gyermeküket. Zámbó Krisztiánék már azt is eldöntötték, milyen nevet adnának a babának. Ha érdekel, innen megtudhatod.

Szakított Sánta Laci és felesége, Juliska

Zátonyra futott 6 év után Sánta László színművész és 11 évvel fiatalabb felesége, Sánta-Széphalmi Júlia kapcsolata – értesült a Blikk. Ugyan voltak vitáik, kívülről mégis harmonikusnak tűnt a házasságuk. Részletek.

Gal Gadot házassági évfordulóját egy sosem látott esküvői képpel ünnepelte – a csillag gyönyörű menyasszony volt!

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Sokan azt sem tudták, hogy a színésznő házas. A bizonyító erejű fotót itt nézheted meg.

A Beverly Hills sztárjai 30 évvel ezelőtt és most

Sokkoló, de tényleg harminc év telt el azóta, hogy bemutatták, és a kilencvenes évek popkulturális szenzációjává vált a Beverly Hills 90210. Ebben a cikkben találsz egy fotót az indulásról és egy képsorozatot arról, hogyan ünnepelték a szereplők a kerek évfordulót.

Nagyon kibuktak Korda Györgyék

Álprofilok mögé bújt „rajongók” egyre betegebb állításokat fogalmaznak meg Korda Györgyék hivatalos közösségi oldalán. Balázs Klári most már azon gondolkodik, hogy ügyvédhez fordul. De pontosan miből lett elege az énekesnőnek? Innen kiderül.

Nyitás előtt lestek be Rácz Jenő éttermébe

Ő az egyetlen magyar séf, aki külföldön szerzett Michelin-csillagot, és ő a legfiatalabb magyar séf, aki megkapta ezt a rangos elismerést. Miután a világ több nagyvárosának konyhaművészetébe is belekóstolt, 2018-ban visszatért Magyarországra, hogy itthon kamatoztassa tudását, és megnyissa első éttermét. Most te is bepillanthatsz a kulisszák mögé, erre a linkre kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak