Megszületett a döntés Kenderesiről Dél-Koreában

Schobert Norbi elsöprő sikerrel villantotta meg félmeztelen önmagát. Vajna Tímea megözvegyülése óta adott első interjújában anyagi gondokról és férjével közös szexuális életéről is beszélt. Joshi Bharat Demcsák indiai férjét mentorálná. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-30 13:24

MTI Fotó: Illyés Tibor

Dél-Koreában döntöttek Kenderesi Tamás ügyében, barátnője szerint a lány reagálta túl az ügyet

Döntöttek Dél-Koreában Kenderesi Tamás szexuális zaklatási ügye kapcsán – közölte a szakvezető az úszók vizes vb utáni sajtótájékoztatóján. Sós Csaba a már sokat említett videóról is beszélt, és arról, hogy milyen az, amikor az úszók kiengedik a gőzt egy verseny után. A beszélgetésről felvétel készült, amit erre a linkre kattintva nézhetsz meg.

Mindeközben Kenderesi barátnője is nyilatkozott, és a korábbi megszólalókhoz képest ő már elég nyíltan fogalmazta meg véleményét. A kézis szerint a dél-koreai lány túlreagálta a helyzetet. Szilovics Fanni szavait ebben a cikkben olvashatod el.

Schobert Norbi elsöprő sikerrel villantotta meg félmeztelen önmagát

49-ben vagyok. Soha nem leszek újra 30 éves. Többet sem akarok sportolni, nem is tudok. Szedni sem akarok semmit, de az Update Keto-val mégis elértem azt a testsúlyt, amivel 18 éve Rékával megkezdtem az utam. Tudom lehet kritizálni, szép sem vagyok és body builder sem, csupán üzletember és motivációs tréner

– olvasható Schobert Norbert legújabb képe alatt, amelyen a fitneszguru a követői elé tárta a félpucér valóságot. A ketogén diétával lesoványodott Norbi képét mindenképpen érdemes megnézni, feltűnően kockás hasa mellett – ahogy az a képaláírásból is kiderül – a korát sem próbálta elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Vajna Tímea megözvegyülése óta adott első interjújában anyagi gondokról és férjével közös szexuális életéről is beszélt

A TV2 remek előzetesének hála izgatottan vártuk a hétfő estét, hogy végre megnézhessük Vajna Tímea interjúját. Az, hogy nem csalódtunk, félig Gönczi Gábor meggyőzőnek legfeljebb nagy jóindulattal nevezhető, átszellemült tekintetének köszönhető, no meg annak, hogy valamiért úgy gondolta, tök jó ötlet feltenni a sírástól enyhén eltorzult arcú, talpig feketébe bújt özvegynek azt a kérdést, hogy élt-e nemi életet a férjével.

Forrás: TV2

Vajnáné pedig válaszolt a magyar bulvár világának egyik legkínzóbb kérdésére. És egy másik, sokakat foglalkoztatott téma is felmerült: Vajna Timi újra emlegette anyagi gondjait. Szerencsére a hétfői riportnak nincs vége, a következő részben a mostani cliffhangeres befejezés szerint arról lesz szó, hogy mi történt a filmügyi kormánybiztos halála napján. Kattintás után egy rövid szöveges összefoglaló kíséretében az egész adást megnézheted.

Joshi Bharat mentorálná Demcsák Zsuzsa férjét

Demcsák Zsuzsa indiai férjének legfeljebb percek juthattak békés nyugalomban Magyarországon, ugyanis érkezésekor a reptéren friss menyecskéje mellett egy teljes tévéstáb fogadta, akik lelkesen videózták a nagy találkozást, csókkal meg mindennel. És a riasztó gépezet megállíthatatlannak tűnik: most éppen Joshi Bharat adott egy interjút, amelyben kifejti, milyen remek tanácsokkal láthatná el Krishant, amennyiben honfitársa szeretne egy mentort. A részletekért ezt a cikket olvasd el.

Szökést jelzett a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nyomkövetője

A közelmúltban szökést jelzett a másfél év után házi őrizetbe helyezett B. László lábán lévő nyomkövető. Erről a férfi korábbi ügyvédje és egyben rokona, dr. Brodmann Péter számolt be, aki elmesélte, hogy mi történt pontosan. Brodmann a Novozánszki Fanni megölésével vádolt B. László kissé esetlen üzenetét is tolmácsolta, aki elmondta, mit mondana az eltűnt lány családjának, ha találkozna velük.

Videón a Barátok közt szereplőjének esküvője

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️N&M

Pribelszki Norbi 🦅 | pøla (@pribelszkinorbi) által megosztott bejegyzés,

Pribelszki Norbertről van szó, aki Mayer Ottót alakította az első magyar kertévés szappanoperában. A zenésszé avanzsált 22 éves színész nemrégiben vette feleségül Maja nevű barátnőjét, amely eseményre az RTL Klub is elkísérte. A videóban van minden, a stáb az esküvő előtt is forgatott, és még a lánykérést is megmutatják. A romantikus tartalmat ebben a cikkben nézheted meg. 

Kiderült, ki a világ legjobb szagú embere

Szerencsére a mai napra is jutott egy igazán különös hír: Jennifer Lawrence, Nick Jonas, Cardi B, Nigella Lawson, meg még egy sor ismert ember állítja, hogy van valaki, akinek mindenkinél jobb az illata. Ha ide kattintasz, kiderül, ki a szintén híres szuperszagú illető.

Heidi Klum vidáman táncikálva mutogatta a szétrepedt szoknyája alól kibukkanó fenekét

Jó tudni, hogy van, ami tényleg megesik a legjobbakkal is, és nem csak a földi halandókat sújtja az tipikus és röhejes baleset, amikor egy szoknya éppen ott reped szét, ahol a legkevésbé kellene. Hogy Heidi Klum virágos alsójával mi történt, azt nem tudni, a szupermodell már csupán az eredmény mutatta meg, ezt viszont boldog táncmozdulatokkal ékesítve tette instás videóján.

Mai nap hírei

Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

unilife.hu10 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu11 órája

Sír és nevet a növényvédelem, februárra visszajön a tél

agraragazat.hu13 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu14 órája

Politikai válságot okozhat az Európai Bizottság erélytelensége

demokrata.hu16 órája

Újabb részletek! Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

metropol.hu17 órája

Egy nagyon hasznos funkciót hoz az Android 12

gsmring.hu18 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu20 órája