Megszólalt Szilágyi Liliána apja

Startlap - Startlap
Szilágyi Zoltán az Origónak küldte el levelét, sorait azzal zárja: "nem hiszem, hogy [...] bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad". Az úszónő szerdán a Facebookon jelentette be, majd interjúban is mesélt arról, hogy apja szexuálisan és fizikailag bántalmazta őt és édesanyját. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Kovács Tamás

Megszólalt Szilágyi Liliána apja

Szilágyi Zoltán az Origónak küldte el levelét, sorait azzal zárja:

nem hiszem, hogy […] bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.

Az úszónő szerdán a Facebookon jelentette be, majd interjúban is mesélt arról, hogy apja szexuálisan és fizikailag bántalmazta őt és édesanyját. Szilágyi Zoltán írását erre a linkre kattintva olvashatod.

Tiborcz Istvánnak már saját bankja van

A miniszterelnök veje által tulajdonolt és irányított BDPST Zrt. megvásárolta a Gránit Bank többségi tulajdonrészét. Miért éppen bankot, miért pont ezt a bankot, és miből vásárolt Tiborcz István? Erről szól ez a cikk.

Megjelent a rendelet: Gulyás Gergely veszi át Novák Katalin feladatait

Az államfői cím várományosa helyett ezentúl a Miniszterelnökség felel majd a család-, ifjúság- és gyermekügyi feladatokért. Így Gulyás Gergely dönti majd el például, melyik egyedülálló szülő fogadhat örökbe gyermeket, és melyik nem. Részletek.

Kiborultak a háziorvosok és a MOK Müller Cecília és Kásler új utasításain

MTI/Máthé Zoltán

Döbbenten fogadta a szakma a határozatokat, amelyben értelmében akár 5 millió forinttal is büntethető az a háziorvos, aki nem vállalja a kötelező hétvégi oltást, továbbá visszahívási kötelezettséget írnak elő. Az egész magyar egészségügyet veszélyeztetik az új szabályok – állítják az orvosok. A Magyar Orvosi Kamara (MOK) hét pontban összefoglalt válaszáért katt ide.

Ingyenes első diplomát és tabletet ígér az ellenzék

A hat párt oktatási programjának bemutatásával folytatódott az ellenzéki szövetség sajtótájékoztató sorozata. Az “ingyen holmik” mellett sokféle ígéret hangzott el: visszaállamosítás, nagyobb szabadság, béremelés. Bővebben.

Alkotmánybírósághoz fordult az ellenzék a fiktív lakcímek legalizálása miatt

Nem véletlen, hogy a kormánypártok a közelgő országgyűlési választások előtt néhány hónappal olyan törvénymódosítást fogadtak el, ami legalizálja a fiktív lakcímbejelentéseket, ezzel megnyitva az utat a választás kimenetelének manipulálása előtt

– olvasható a közleményben. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Szijjártó Pétert a külföldieknek járó legmagasabb rangú kitüntetéssel díjazta Oroszország

Szijjártó büszke rá, hogy fenn tudtuk tartani a “nemzeti érdekeinknek megfelelő” együttműködést Oroszországgal. A magyar külügyminisztert orosz kollégája, Szergej Lavrov tüntette ki Moszkvában. Részletek.

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy holttest miatt

Karácsony előtt nem sokkal egy férfi maradványai bukkantak elő egy folyóból Fejér megyében. További információkért katt ide.

Volt, aki 2,5 millió forintnyi bort szállíttatott házhoz bort futárral, más 280 ezerért rendelt Covid-tesztet

MTVA/Bizományosi: Róka László

A Wolt futárszolgálat közzétette az idei év legjeit, amelyeket érdemes végigböngészni, több meghökkentő számadattal szolgáltak néhány különös vásárlóról. Részletek.

Bizalmi szavazással távolították el a MOB elnökét

Kulcsár Krisztián maga hívta össze a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) rendkívüli közgyűlését, miután megtudta, hogy a tagságban szervezkedés indult ellene.

Én azt hittem, nyerni fogok

– közölte már a sajtótájékoztatón Kulcsár. Schmitt Pál úgy fogalmazott: Kulcsár “rossz tanácsadókra hallgatott”. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Olyan videóval búcsúzott el Novák Katalin, amelyben nem szerepel...

képcím

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...