Megszólalt Delhusa Gjon barátnője: fordulat állt be párja állapotában

A koronavírusos zenész napok óta az intenzíven van. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-11-02 13:37

Forrás: YouTube/TV2 Magyarország

Megszólalt Delhusa Gjon barátnője: fordulat állt be párja állapotában

Miután a zenész testvére, Claudette Delhusa korábban aggasztó közleményt adott, most Delhusa Gjon barátnője új hírekkel jelentkezett. Ha kíváncsi vagy a részeltekre, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sztárban Sztár: Curtis különös magyarázatot adott arra, miért várt rá hiába az egész stáb

Meglepő fordulat borzolta a kedélyeket a Sztárban Sztár legutóbbi adásában: Curtis váratlanul felszívódott. A csatorna kizárta a játékból, ami a többi szereplő számára egy pozitív következménnyel járt.  Ide kattintva bepillanthatsz a vasárnapi részbe.

Curtis végül a közösségi oldalán egy, a helyzethez képest rövid bejegyzésben magyarázta a történteket, és nem is sikerült minden kérdést tisztáznia. A posztját itt tudod megnézni.

Schobert Lara elbőgte magát, amikor meglátta az öregre maszkírozott Norbit és Rékát

Vasárnap este lement az első rész Friderikusz Sándor csodás visszatéréséből, Schobert Norbi és Rubint Réka szereplésével. A mély érzelmi húrok pengetésére kihegyezett széria jól szerepelt, ugyanis amikor Norbiból 90 éves bácsit, feleségéből pedig 82 éves asszonyt csináltak a maszkmesterek, igencsak kiborult a házaspár mindkét gyermeke. Lara és Norbika videótelefonon csatlakoztak be az adásba, és volt bőven sírás. Íme a felvétel.

Előkerült az utolsó kép Sean Conneryről: fájdalmas szenvedés előzte meg halálát

Fotó: Tom Wargacki/WireImage

A szombaton kilencven éves korában elhunyt színész régóta visszavonultan élt a Bahamákon. 91 éves felesége elárulta, hogy Connery utolsó hónapjaiban nagyon súlyos állapotban volt már. Micheline Roquebrune szomorú vallomása mellett egy fénykép is előkerült, amely alighanem az utolsó, ami készült Conneryről, fia társaságában. Fotó és további részletek itt.

DWTS: Détár Enikő és párja olyan különleges kapcsolatot alakított ki, hogy elsírták magukat a kamerák előtt

Baranya Dávid maga sem számított rá, hogy ilyen roppant szoros kötelék alakul ki majd közte és táncpartnere, Détár Enikő között. A páros a produkció előtti szokásos kisfilmben vallott a kapcsolatukról, és Baranyát annyira elöntötték az érzelmek, hogy félre kellett vonulnia. A videó rövid, és itt lehet megnézni.

És ha már Dancing with the Stars, akkor szeretnénk gyorsan megemlékezni Noszály Sándor, valamint Horváth Tamás táncáról, akik a halloweeni hagyományoknak megfelelően ijesztő előadással szolgáltak. Noszály a bizarr vonalra ment rá, amikor szőrös szörnynek öltözött, Horváth Tamás meg rémiszetően jól érezte magát Joker karakterében. A két fellépésről készült felvételeket ebben a cikkben találod.

Agyonlőtték Eddie Hassell színészt

A gyerekek jól vannak című Oscar-jelölt filmből és A mélység fantomja című tévésorozatból ismerős Hasselt Texasban gyilkolták meg. Részletek itt.

Mohamed Fatimának megkérték a kezét: mutatjuk a gyűrűt és a vőlegényt

A Fekete Vonat egykori énekesnője a közösségi oldalán boldogan posztolt a nagy fejleményről. A bejegyzésért ide kell kattintani.

Spáh Dávid drámai vallomása: kisfiának agykamratágulata volt, majdnem belehalt

A Família Kft. korábbi színésze és felesége a harmadik gyermekük érkezésekor nézett szembe a szívszorító diagnózissal. Kisfia kálváriájáról ebben a cikkben nyilatkozik Spáh Dávid.

Vilmos herceg is elkapta a vírust, de a királynő eltitkolta

Fotó: Richard Stonehouse/Getty Images

A brit trónörökös már rég átesett az új koronavíruson, nem úszta meg enyhe tünetekkel, nagymamája azonban nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni az ügyet. Az udvari források feltárták II. Erzsébet döntésének okát. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Mai nap hírei

Krónikus betegeknél használt vakcinával oltották Márki-Zay Pétert

magyarnemzet.hu4 órája

Mi történik már az OTP-vel?

tozsdeforum.hu6 órája

Megrohamozták a laborokat, sokan akarják tudni, mekkora a Covid elleni védettségi szintjük

novekedes.hu8 órája

Sírva mondott le az osztrák egészségügyi miniszter

444.hu8 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu10 órája

"Találkozunk a másvilágon" - legyőzte a gyilkos kór a népszerű színészt

borsonline.hu12 órája

„Volt, hogy már azért is megütött, mert nem tetszett neki az, ahogy ránéztem…” – Túlélési stratégiák bántalmazó kapcsolatokban

wmn.hu13 órája

HÉV-szerencsétlenség a Boráros téren – Soha nem látott képek a Nemzeti Fotótárból

hirado.hu13 órája